Barcelona: az új edző után az új mez is megérkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.21. 12:42
A spanyol bajnokságban ezüstérmes helyen végző Barcelona – az új edző, Luis Enrique és az új kapus szerződtetésének bejelentését, valamint Lionel Messi és Gerard Piqué szerződésének meghosszabbítását követően – a klub mezszponzorával karöltve hivatalosan is bemutatta a katalán klub 2014–2015-ös szezonra készült hazai szerelését. A leleplezésen az első csapat sztárjai és a La Masia akadémia feltörekvő tehetségei, a jövő legnagyobb barcelonai ígéretei húzták magukra az előző garnitúrához képest csak apró változásokat mutató mezt, nadrágot és sportszárat.

Az előző szezon hazai szereléséhez képest a mostani tradicionális csíkozása szélesebb és a két szín árnyalata is mélyebb. Változott a címer és a gallér is, a V alakú nyakat a katalán zászló színei dobják fel, ez a színkombináció most először jelenik meg a hazai mez elülső részén.

A gallér belső oldalán a klub mottója (Més que un club – Több, mint egy klub) és az alapítás éve (1899) olvasható. A nadrág és a sportszár egyaránt kék lett, visszafogott gránátvörös betétekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik