Barcelona: Valdés után Reina? Már megvan az ő utódja is?

Vágólapra másolva!
2013.01.21. 19:15
Miután Victor Valdés közölte távozási szándékát, a spanyol labdarúgó-bajnokságot vezető Barcelona új kapust keres. A Daily Mail értesülései szerint a katalán csapat kiszemeltje a Liverpool 30 éves hálóőre, Pepe Reina, akit máris tudnának pótolni Liverpoolban.

Mint arról korábban hírt adtunk, Víctor Valdés nem kívánja megújítani 2014 nyarán lejáró szerződését, a Barcelona pedig, úgy tűnik, azonnal meg is találta az utódját: a jelölt a 30 éves Pepe Reina, aki így nevelőegyesületéhez térhetne vissza.Mint arról korábban hírt adtunk, Víctor Valdés nem kívánja megújítani 2014 nyarán lejáró szerződését, a Barcelona pedig, úgy tűnik, azonnal meg is találta az utódját: a jelölt a 30 éves Pepe Reina, aki így nevelőegyesületéhez térhetne vissza.

A híresztelést erősíti a spanyol kapus édesapjának, Miguel Reinának a laxarxa.com-nak tett nyilatkozata, miszerint fia készen áll a barcelonai visszatérésre.

„Egyik álma válna valóra, ha a Barcelonához igazolhatna. Biztos vagyok benne, hogy karrierje alatt eleget bizonyított ahhoz, hogy hazatérhessen" – mondta idősb Reina.

Az eset további érdekessége, hogy a Daily Mail információi alapján a Liverpool azonnal tudná pótolni a rutinos Pepe Reinát, mivel már folynak a tárgyalások a francia élvonalbeli Ajaccio mexikói válogatott kapusával, Guillermo Ochoával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik