Spanyolország: jövőre két meccs Uruguay ellen

Vágólapra másolva!
2012.12.01. 12:53
A spanyol AS értesülései szerint a katari szervezők hárommillió eurót (közel 850 millió forintot) fizetnek a Spanyol Labdarúgó-szövetségnek azért, hogy 2013. február 7-én a világ- és Európa-bajnok válogatott megmérkőzzön Uruguay legjobbjaival Dohában.

A mérkőzés időpontját Sebastian Bauz, az uruguayi szövetség elnöke árulta el a spanyol lapnak. A katariak a mérkőzéssel a 2022-es labdarúgó-vb-nek igyekeznek reklámot csinálni, a spanyolok és ellenfelük fellépti díját is a helyi futballszövetség állja. Sebastian Bauz, az uruguayi szövetség elnöke árulta el a spanyol lapnak. A katariak a mérkőzéssel a 2022-es labdarúgó-vb-nek igyekeznek reklámot csinálni, a spanyolok és ellenfelük fellépti díját is a helyi futballszövetség állja.

Így Uruguay és Spanyolország 2013-ban kétszer is összecsap egymással, nyáron ugyanis Brazíliában egy csoportban lesznek a Konföderációs Kupán, amelynek sorsolását szombaton tartják meg, de azt már a csoportbeosztás kialakulása előtt tudni lehet, hogy Brazília Olaszországgal, Spanyolország Uruguayjal lesz egy négyesben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik