Primera División: a Real korábbi játékosa szerint a Barca lesz a bajnok

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2011.04.01. 06:50
Robert Prosinecki, a Real Madrid és a Barcelona korábbi horvát légiósa, aki jelenleg a Crvena zvezda vezetőedzője, azt mondta, hogy a „királyi gárda” a kedvenc futballcsapata, de a katalán együttes a jobb.

„A világ két, talán legkiemelkedőbb klubcsapata, s nekem abban a szerencsében volt részem, hogy mindkettőben játszhattam” – nyilatkozta a 42 éves korábbi középpályás, Robert Prosinecki.

„Az összes csapat úgy szeretne játszani, mint a Barcelona, de képtelenség utánozni. Biztosra veszem, hogy a katalánok nyerik meg a bajnokságot, öt pont az előnyük és a gólkülönbségük is sokkal jobb mint a madridiaké" – tette hozzá az korábbi horvát klasszis, aki azt is elmondta, hogy a Realnak szurkol.

Prosinecki 117 mérkőzésen lépett pályára a Crvena zvezda színeiben 1987 és 1991 között, s három bajnoki címet, egy Jugoszláv Kupát, illetve utolsó évében Bajnokcsapatok Európa-kupáját nyert a belgrádi együttessel. Később többek között a Real Madridnál (1991–1994), az FC Barcelonánál (1995–1996), a Standard Liege-nél és a Portsmouthnál légióskodott, majd a horvát Dinamo Zagrebbel is három bajnoki és egy kupaaranyat szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik