Rio 2016: Ez igen rossz üzenet Brazília részéről – Neymar

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.07.27. 15:33
A brazil labdarúgó-válogatott sztárja, Neymar sajnálja, hogy nem készült még el teljesen a Rio de Janeiró-i olimpiai falu, szerinte jogosan háborodnak fel egyes országok küldöttségei.

Elég idő volt arra, hogy minden elkészüljön, de ez sajnos nem jött össze teljesen. Remélem, az olimpia kezdetére minden problémát megoldanak – mondta Neymar. – Nehéz lehet azoknak a sportolóknak, akik külföldről érkeznek, és a helyszínen döbbenek rá, hogy még nincs megfelelő állapotban a szállásuk.Elég idő volt arra, hogy minden elkészüljön, de ez sajnos nem jött össze teljesen. Remélem, az olimpia kezdetére minden problémát megoldanak – mondta Neymar. – Nehéz lehet azoknak a sportolóknak, akik külföldről érkeznek, és a helyszínen döbbenek rá, hogy még nincs megfelelő állapotban a szállásuk.

„A legtöbb sportoló arra tette fel az elmúlt három évét, hogy kijusson ide, és pont a célegyenesben rontják el a programjukat. Ez nagyon rossz üzenet Brazília részéről” – vélekedett a Barcelona támadója.

A brazil férfi labdarúgó-válogatott a Rio de Janeiróhoz közeli hegyekben, Teresopolisban készül az olimpiára, első mérkőzését pedig Dél-Afrika csapatával játssza jövő csütörtökön. Az elmúlt napokban többek között az ausztrálok, az argentinok, a britek és a fehéroroszok is panaszkodtak az olimpiai falu létesítményeinek rossz állapota miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik