Az árnyékból kilépve - Vaskapu Jam-Jam

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.09.06. 14:09
Címkék
  A következő bejegyzésben a másodosztály újabb csúcsragadozóját feljutóját ismerhetitek meg,  amely nem más, mint a Vaskapu FC egykori...

A következő bejegyzésben a másodosztály újabb csúcsragadozóját feljutóját ismerhetitek meg, amely nem más, mint a Vaskapu FC egykori alapító legendáiból és lelkes szimpatizánsokból verbuválódott, majd ütős csapattá összeállt Vaskapu Jam-Jam!

Kérdéseinkre a csapat hetese, Valkai Csaba válaszolt.

Adatlap:

Név: Vaskapu Jam-Jam

Liga: II. osztály

Előző évi helyezés: Ezüstérmes

Pontszám: 23

Rúgott gól: 52

Kapott gól: 23

Gólkülönbség: 29

Itt megtalálod őket: Facebook

Képek: Facebook


1. Mik voltak az elvárásaitok és ezeket mennyire sikerült teljesíteni?

Az őszi, balszerencsésen végződő, első szezonunk után az volt a célunk, hogy megnyerjük a másodosztályt, de legalább, az első osztályban való indulás jogának kiharcolását.

2. Egytől tízig terjedő skálán hogyan értékeled a szezont (1 - Szégyen 10 - Csoda)?

Ha a mutatott játékot, és a meccseink eredményét veszem alapul, akkor 8, hiszen voltak kisebb megtorpanásaink, és voltak döcögős meccseink is, azonban, ha a feljutás, mint kitűzött cél, oldaláról nézzük az osztályozást, akkor természetesen 11!!! :D

3. Jellemezd a csapatodat, mik a fő erényeitek és miben kéne javulnotok?

Csapatunk fő erénye, megalakulásunk óta, továbbra is az EGYSÉG. Szerencsére, mint csapattagok sikeresen ki tudjuk javítani egymás hibáit, ha véletlenül rosszabb napot fog ki, egyik-másik játékosunk. Javulni mindig lehet, sőt mindig törekedni kell rá. Hogy miben? Természetesen mindenben! Remélem nem haragszol, ha nem kezdek végtelen felsorolásba. :)

4. Mi volt a tavasz legszebb pillanata?

A tavasz legszebb pillanata, az osztályozó meccsünk lefújása volt, - véleményem szerint - amikor biztossá vált, hogy a Vaskapu Jam Jam is az első osztály küzdelmeiben vesz részt ősztől. Ezen kívül ki tudnám még emelni nagy ellenfelünk, a Budapest Rangers csapata fölött aratott sorsdöntő győzelmeinket, valamint a Bíbortógás Fenevadak elleni sikerünket is.

5. Ha volt mélypont, mi volt az?

Ha feltétlenül meg kell nevezni egy mélypontot, akkor a Bíbortógás Fenevadak elleni kaotikus visszavágót említeném, ahol megérdemelten nyerhettünk volna, ehelyett az ellenfelünknek sikerül jobban a végjáték.

6. Ha ki kéne valakit emelned a csapatodból, ki lenne az és miért?

Külön nem szeretnék kiemelni senkit sem, pont a fent említett egységünk miatt. Minden csapattagunknak vannak erényei, melyekre mind szükségünk volt a feljutáshoz.

7. Mi a véleményed a másodosztályról?

A másodosztály, az elmúlt két szezon tanulságai alapján, nagyon kiegyensúlyozott. Idén mindenképpen esélyes lesz a Budapest Rangers csapata, valamint az osztályozón alulmaradt Gradus, de nem szabad elfeledkezni a harmadosztályt megnyert csapatról sem. Ezen kívül az Erasmus csapata bármikor meglepetést tud okozni. Mindezeket összevetve, úgy gondolom, hogy idén is nagy csata fog folyni mind a feljutásért, mind a bent maradásért.

8. Kit tartasz a legfőbb riválisotoknak a PLL-ben?

Mint friss feljutó csapat, elsősorban a tavalyi ellenfelünk Bíbortógás Fenevadakat, illetve a 4. helyen végzett Los Blancos csapatát tekintjük elsősorban ellenfeleinknek. Velük szemben kell kiharcolnunk a bent maradást. Ezen kívül meglepetésre készülünk, és természetesen nem feltett kezekkel fogunk pályára vonulni a tavalyi bajnokság érmeseivel szemben sem.

9. Mik a terveitek az őszi szezonra?

Az első és legfontosabb tervünk idén, hogy ne csak egy rövid látogatás legyen a feljutásunk, hanem stabilan meg szeretnénk ragadni az első osztály mezőnyében.

10. A rájátszáson sikerült kiharcolni a feljutást, milyen érzés?

Jobban örültünk volna, ha rájátszás nélkül is sikerült volna a feljutás, így viszont, nagyon jó érzés volt, egy lüktető, jó iramú, győztes mérkőzést játszani, az eredményhirdetésre váró, nagyobb létszámú közönség előtt.

11. Szeretnél még valamit megosztani az olvasókkal

Ha már lehetőség nyílik rá, akkor mindenképp az olvasók figyelmébe ajánlanám a Vaskapu Jam Jam csapatát. Tavaly sikerült a Pro Facultate – Kupán megszerezni a 3. helyet úgy, hogy megvertük az első osztály ezüstérmesét, az AS Iustum csapatát, illetve szoros meccset játszottunk a Fegyencjárat csapatával. Idén a bajnokságban készülünk hasonló meglepetésekre.


Köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik