Serie A: Mindig is egy leszek közületek – C. Ronaldo elbúcsúzott a Juvétól

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.08.27. 19:38
null
Cristiano Ronaldo a Juventus mezében a 2021-es Olasz Kupa-döntő megnyerését követően (Fotó: AFP)
Mint ismert, Cristiano Ronaldo három év után távozik a Serie A-ban szereplő Juventustól és a Manchester United labdarúgója lesz, karrierje során másodszor. A portugál klasszis az Instagram-oldalán köszönt el a torinóiaktól.  

Pénteken hivatalossá vált, hogy Cristiano Ronaldo távozik a Juventustól, majd pár órával később régi-új klubja, a Manchester United bejelentette a szerződtetését.

A most 36 éves támadó 2018-ban szerződött Torinóba, ahol többek között két olasz bajnoki címet és egy Olasz Kupát nyert a Juvéval, a legutóbbi idényben pedig ő lett a Serie A gólkirálya. Az öt Bajnokok Ligája-győzelemmel rendelkező sztárnak nem jött össze a BL-cím az olaszokkal, erre pedig elköszönő szövegében is utalt.

„A mai napon elbúcsúztam egy nagyszerű klubtól, a legnagyobbtól Olaszországban, az egyik legnagyobbtól egész Európában. A szívemet-lelkemet kitettem a Juventusért, és egész életem során szeretni fogom ezt a várost, Torinót. A szurkolók megbecsültek engem és én próbáltam ezt úgy meghálálni, hogy minden meccsen küzdöttem értük. Ha visszatekintünk erre az időszakra, egyértelmű, hogy nagyszerű dolgokat értünk el. Igaz, nem mindent, amit szerettünk volna, de ez így is egy csodálatos három év volt számomra” – írta Instagram-oldalán Ronaldo.

Végül ezzel zárta gondolatait: „Mindig is egy leszek közületek, a történetem részévé váltatok, és bízom benne, hogy én is beírtam magam a Juventus történelmébe. Olaszország, Juventus, Torino – örökké a szívembe zártalak benneteket.”

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik