Serie A: itt a kaland vége, Ibra másodszor is elhagyja a Milant

Vágólapra másolva!
2023.06.03. 19:31
null
Ibrahimovic másodszor is búcsút int Milánónak (Fotó: Getty Images)
Noha hivatalos közlemény még nem született ezzel kapcsolatban, a Verona elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón az olasz labdarúgó-élvonalbeli (Serie A) AC Milan közölte a sajtó munkatársaival, hogy a vasárnapi találkozón a klub hivatalos búcsúünnepség keretén belül fog elbúcsúzni veterán csatárától, Zlatan Ibrahimovictól, aki szerződése lejártával elhagyja a milánói együttest – írja a Gazzetta dello Sport.

 

Ibrahimovic sérülése miatt játékosként nem léphet a San Siro gyepére, de a ceremónia keretein belül búcsúbeszédet fog mondani a BL-be jutást ünneplő szurkolóknak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 41 éves kiválóság visszavonul-e a profi labdarúgástól: olasz sajtóhírek szerint a Monza tart igényt a szolgálataira. Amennyiben Ibrahimovic tényleg Monzába igazol, úgy ismét egy olyan csapatban lép majd pályára, amelyet Silvio Berlusconi (a Milan egykori tulajdonosa) birtokol.

Zlatan Ibrahimovic két időszakában (2010–12, illetve 2020–23 között) összesen 163 tétmeccsen lépett pályára piros-feketében, és 93 gólt szerzett.

OLASZ SERIE A
38. FORDULÓ
21.00: Milan–Verona (Tv: Sport2 – párhuzamos közvetítés)
21.00: Roma–Spezia (Tv: Sport2 – párhuzamos közvetítés)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik