Serie A: Di Maríára november elejéig nem számíthat a Juventus

Vágólapra másolva!
2022.10.13. 14:14
null
Di María sétál le a pályáról, miután megsérült (Fotó: AFP)
Súlyosabb combizom-sérülést szenvedett Ángel Di María, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus argentin válogatott játékosa, aki a torinói klub csütörtöki tájékoztatása szerint emiatt november elejéig biztosan nem lesz bevethető.

 

A 34 éves futballistának kedden, az izraeli Maccabi Haifa vendégeként 2–0-ra elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg a jobb combizma, melyet csütörtökön vizsgáltak meg tüzetesebben az orvosok.

A Juventus közlése alapján Ángel Di Maríának nagyjából 20 napot kell kihagynia, világbajnoki szereplése így nincs veszélyben.

A támadó várhatóan helyet kap majd a november 20-án kezdődő katari vb-n szereplő argentin csapatban. Az együttes a C-csoportban Szaúd-Arábiával, Mexikóval, valamint Lengyelországgal találkozik majd.

A Juventusnak nagyon nem jött jól Di María kényszerű kiválása, a csapatnak ugyanis nélküle is temérdek sérültje van. Massimiliano Allegri vezetőedző tanítványai kilenc forduló után csak nyolcadikak a Serie A-ban, a BL-ben pedig négy kör után harmadikok a csoportjukban, s nagyon nehéz dolguk lesz a továbbjutás kiharcolása szempontjából, mert előbb a Benficához utaznak, aztán a Paris Saint-Germaint fogadják.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik