Inter: Az idő talán ismét engem igazol – Wanda Icardi kifakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.17. 13:16
null
Mauro Icardi (9) körül továbbra sem csillapodnak a kedélyek (Fotó: AFP)
Wanda Nara, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Inter-sztár Mauro Icardi felesége (s egyben ügynöke) a közösségi oldalán kifakadt.

 

Mint ismert, az Internazionale szerdán szűkszavú közleményben tudatta, hogy Icardi helyett Samir Handanovic látja el mostantól a csapatkapitányi teendőket. A korábban a Sampdoriát erősítő argentin csatár – aki 2013 óta játszik az Interben, és 2015 nyara óta ő volt a csapatkapitány – olyannyira megsértődött a döntés miatt, hogy megtagadta a játékot a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen.

Ezt követően a támadó egy sokatmondó idézetet posztolt a közösségi oldalán.

„Jobb, ha befogod a szádat és hülyének hisznek, mintha kinyitod, és eloszlatsz minden kételyt” – olvasható Icardi Instagram-oldalán.

Most pedig Wanda Nara, Icardi felesége, egyben ügynöke fakadt ki a Twitter-oldalán, miután az As a szombati lapszámában arról írt, hogy a Real Madridot már nem érdekli a csatár, miután „túl problémásnak véli Icardi képviseletét”.

„Ez a verzió teljes mértékig hamis – jegyezte meg. – Az idő talán ezúttal is engem igazol, pont úgy, mint amikor a Juventust érdekelte Mauro. Akkor nagyban tagadták és hazugnak tüntettek fel engem, egy hónappal később viszont a sportigazgató bevallotta, hogy a nyáron Icardi szerződtetésén gondolkozott a klub.”

Wanda Nara Twitter-kifakadása során még néhány képet is posztolt, melyeken a könnyező Mauro Icardi látható Inter-mezben, majd pedig az argentin sztár több nagy góljáról is megosztott videókat.

Az elmúlt hónapokban Icardit több sztárklubbal is szóba hozták, s az olasz sajtó szerint a támadó még mindig nem hosszabbította meg a 2021-ben lejáró szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik