Olaszország: Dybala megdöntötte Ronaldo mezeladási rekordját

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.07.24. 11:41
null
Dybalát már most imádják Rómában (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma szerződtette a július elseje óta szabadon igazolható argentin támadót, Paulo Dybalát. Az argentin futballista, ami az első 24 órát illeti, megdöntötte Cristiano Ronaldo mezeladási rekordját Olaszországban – hívta fel a figyelmet a Sportbible a Corriere dello Sportra hivatkozva.

 

Paulo Dybala hatalmas népszerűségnek örvend az olasz fővárosban, olyannyira, hogy a szerződtetésének bejelentése utáni első napon többen vették meg a mezét, mint 2018-ban Cristiano Ronaldóét, amikor a Real Madridtól a Juventushoz igazolt. Ez pedig rekord Olaszországban.



A 28 éves támadó középpályásnak a római csapatnál felajánlották a tízes mezt, de a Francesco Totti iránti tisztelete miatt inkább egy másik számot választott.

„Úgy hiszem, a tízes meznek az övének kell maradnia. Ő a városnak és a szurkolóknak is sokat jelent. Megköszöntem neki a felajánlást, mert egy ilyen mez viselése nagy megtiszteltetéssel és felelősséggel jár” – idézte Dybala szavait a Sportbible.

„Ez még mindig az ő meze. Talán egy nap felveszem, de most boldog vagyok, hogy a 21-esben játszhatok, mert ez a szám akkor volt az enyém, amikor beindult a karrierem” – mondta az AS Roma új igazolása. Hozzátette, hogy reméli, itt is sikeres lesz majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik