Juventus: testvére csábíthatja Amerikába Higuaínt

N. P.N. P.
Vágólapra másolva!
2020.05.22. 12:44
null
Higuaín (jobbra) az MLS-ben is kiköthet (Fotó: AFP)
Tengerentúli sajtóértesülések szerint Stieber Zoltán korábbi klubja, a D. C. United is bejelentkezik a nyáron Gonzalo Higuaínért, a Juventustól minden bizonnyal távozó argentin támadóért.

A The Washington Post jól értesült újságírója, Steven Goff arról számolt be, hogy az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő D. C. United is kivetette a hálóját Gonzalo Higuaínra, a Juventus csatárára.

A 32 éves támadó bátyja, Federico márciusban középpályásként és másodedzőként csatlakozott a D. C. United keretéhez, miután nyolc szezont követően elhagyta a szintén egyesült államokbeli Columbus Crew-t.

A washingtoni székhelyű klubtól azonban hivatalosan még nem vették fel a kapcsolatot a Seria A jelenlegi kiírásában 23 meccsen öt gólnál és négy gólpassznál járó futballistával, akinek ugyan jövő nyáron jár le a szerződése a Juventusnál, ám köztudott, hogy nem érzi jól magát a „zebráknál”.

A 75-szörös argentin válogatott játékost nem először hozzák hírbe olyan csapattal, amelyhez rokoni szálak fűzik: legutóbb a Marca írt arról, hogy Gonzalo Higuaín baszk dédszülei miatt az Athletic Bilbaóban köthet ki.

A fiatalabbik Higuaínt a mértékadó Transfermarkt 25.5 millió euróra taksálja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik