Juventus: korábbi csapata sok szerencsét kívánt Sarrinak – vagy mégsem?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.21. 08:52
Mint ismert, a Chelsea és a Napoli korábbi vezetőedzője, Maurizio Sarri veszi át a Juventus labdarúgócsapatának irányítását. A nápolyiak egy videóval kívántak sok (bal)szerencsét az olasz trénernek a torinói csapat kispadján.

Maurizio Sarri irányítása alatt a Napoli három éven keresztül a Juventus fő kihívója volt az olasz Serie A-ban, és habár kupát nem nyert a csapattal, nagy becsben tartották a nevét Nápolyban, mindeddig. Sarri lett ugyanis Massimiliano Allegri utódja a Juventusnál.

A Napoli videóstábja az utca embereit kérdezte meg a délolasz városban, hogy mit kívánnak Sarrinak a rivális csapat kispadján, a végeredmény egészen elképesztő lett.

Valaki újabb Európa-liga győzelmet kívánt, mások remélik, hogy Sarri megdönti a 91 pontos ligacsúcsát, amit a Napolival ért el, de csak a második helyen végez. A videó tele van iróniával természetesen, ám volt aki ne finomkodott, és egyenesen azt reméli, hogy a 17. helyen végez majd a Juventus Sarrival.

Sarri egyébként első hivatalos sajtótájékoztatóján elmondta, nem érzi úgy, hogy elárulta volna a Napolit. Ezeket a képsorokat figyelve viszont a nápolyiak részéről nem mondható el ugyanez.

Official SSC Napoli on Twitter

Bentornato in Italia Mr Sarri! #SarriDay #ForzaNapoliSempre https://t.co/IRNDqAiOPY


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik