Juventus: Cristiano Ronaldo tiszta vizet öntött a pohárba!

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.18. 10:01
null
Cristiano Ronaldo megtörte a csendet! (Fotó: Getty Images)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a Juventust erősítő Cristiano Ronaldo neve a nyáron több csapattal is szóba került már. Korábbi klubja, a Real Madrid, valamint legutóbb a Manchester City érdeklődéséről is hallani lehetett, ám a 36 éves portugál klasszis az Instagram-oldalán tisztázta a dolgokat.

„Bárki, aki ismer engem, tisztában van azzal, hogy mennyire fókuszálok a munkámra. Kevesebb beszéd és több cselekvés – ez az első számú mottóm a pályafutásom kezdete óta. Mindazonáltal, tekintettel a közelmúltban hallottakra és írtakra, nyílttá kell tennem az álláspontomat.

Mint emberrel és mint sportolóval is tiszteletlenség velem szemben, ahogyan a sajtó könnyelműen ír a jövőmről. Tiszteletlen ez a velem szóba hozott csapatokkal, azok játékosaival, a szakmai stábokkal szemben is.

A történetemet a Real Madridnál már megírták és rögzítették. Szavakban, számokban, trófeákban, címerekben, rekordokban és a címlapokon is. Ott van a Santiago Bernabéu Stadion múzeumában és a klub összes szurkolójának emlékezetében. Mindezeken túl, amit ott elértem, a kilenc évet tisztelet és szeretet jellemezte, amit még mindig érzek, és fogok is. Tudom, hogy az igazi Real Madrid-drukkerek a mai napig a szívükben őriznek, ahogyan én is őket.

A volt spanyol csapatom mellett gyakran jelentek meg olyan hírek és pletykák is, amelyekben különböző klubokkal hoztak engem szóba úgy, hogy senki sem nézett utána a dolgoknak vagy próbálta volna kideríteni az igazságot.

Most megtöröm a csendet, hogy elmondjam: nem hagyom, hogy visszaéljenek a nevemmel. Továbbra is a karrieremre és a munkára összpontosítok, hogy felkészüljek minden rám váró kihívásra. És a többi dolog? Az csak duma” – olvasható Cristiano Ronaldo Instagram-oldalána bejegyzése, amelyet 13 óra alatt már közel tízmillióan lájkoltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik