Juventus: Bonucci perre megy a korábbi csapata ellen

Vágólapra másolva!
2023.09.12. 16:07
null
Leonardo Bonucci (Fotó: Getty Images)
Az 1. FC Union Berlin olasz légiósa, Leonardo Bonucci bepereli korábbi csapatát, a Juventust – ezt a labdarúgó ügyvédje jelentette be.


Bonucci azért pereli be korábbi klubját, mert úgy érzi, hogy a Juventus nem biztosított számára megfelelő körülményeket az edzéséhez, így nem tudott kellően felkészülni a 2023–2024-es kiírásra. Az olasz válogatott bekk még júniusban került ki a Juve keretéből – Massimiliano Allegri egyértelművé tette a játékos számára, hogy már nem számol vele.

A megromlott kapcsolat után a klub nem engedte Bonuccinak, hogy a tréningeket látogassa és az edzőkomplexumot használja.

Bonucci a kártérítéssel nem saját vagyonát szeretné gyarapítani: a kártérítésből származó összeget a Neuroland nevű egyesületnek adományozná, amely a torinói Regina Margherita Gyermekkórház gyermek-idegsebészeti osztályára bekerült gyermekek családjait támogatja.

A 36 esztendős futballista az átigazolási időszak utolsó napján a Bundesligában szereplő Union Berlinhez igazolt – a fővárosiak ingyen szerezték meg a védőt.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik