Juve: CR elárulta, milyen munkáról álmodik a visszavonulása után

Vágólapra másolva!
2019.12.29. 18:01
Cristiano Ronaldo, a Juventus klasszis futballistája egy egyesült arab emírségekbeli sportkonferencián beszélt a jövőjéről, és elárulta, a futball mellett van egy másik szakma is, amelyben mindenképpen szeretné kipróbálni magát!

„Nem is olyan régen még a 30-32 éves kor volt a felső határ, ameddig egy futballista a legjobbak közt tudott játszani, ma már egyáltalán nem ritka, hogy 40 éves korig is ki lehet ezt tolni. Nem tudom előre megmondani, mikor fogok visszavonulni, de amint a testem nem úgy reagál a terhelésre a pályán, ahogy azt szeretném, ki fogom mondani, hogy elég volt” – idézi az As Cristiano Ronaldót, aki azt is elárulta, mit tervez a visszavonulása utáni időszakra.„Nem is olyan régen még a 30-32 éves kor volt a felső határ, ameddig egy futballista a legjobbak közt tudott játszani, ma már egyáltalán nem ritka, hogy 40 éves korig is ki lehet ezt tolni. Nem tudom előre megmondani, mikor fogok visszavonulni, de amint a testem nem úgy reagál a terhelésre a pályán, ahogy azt szeretném, ki fogom mondani, hogy elég volt” – idézi az As Cristiano Ronaldót, aki azt is elárulta, mit tervez a visszavonulása utáni időszakra.

Cristiano Ronaldo a mozivászonra vágyik a futballpálya után (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo a mozivászonra vágyik a futballpálya után (Fotó: AFP)

„Szeretnék továbbtanulni, miután szögre akasztottam a stoplist, illetve mindig is arról álmodtam, hogy egyszer kipróbálhatom magam színészként, egy igazi filmben. Az élet nem áll meg a visszavonulásnál, utána is szeretném magam folyamatosan új kihívások elé állítani” – tette hozzá Ronaldo.

Reklámokban már néhányszor kipróbálhatta magát színészként a portugál legenda, illetve egy hamarosan megjelenő, futballról szóló, „Striker Force 7” címet viselő animációs sorozatban szinkronszínészként is felbukkan majd a tervek szerint CR.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik