K. D. 2019.12.29 18:01

Juve: CR elárulta, milyen munkáról álmodik a visszavonulása után

Cristiano Ronaldo, a Juventus klasszis futballistája egy egyesült arab emírségekbeli sportkonferencián beszélt a jövőjéről, és elárulta, a futball mellett van egy másik szakma is, amelyben mindenképpen szeretné kipróbálni magát!

 

„Nem is olyan régen még a 30-32 éves kor volt a felső határ, ameddig egy futballista a legjobbak közt tudott játszani, ma már egyáltalán nem ritka, hogy 40 éves korig is ki lehet ezt tolni. Nem tudom előre megmondani, mikor fogok visszavonulni, de amint a testem nem úgy reagál a terhelésre a pályán, ahogy azt szeretném, ki fogom mondani, hogy elég volt” – idézi az As Cristiano Ronaldót, aki azt is elárulta, mit tervez a visszavonulása utáni időszakra.

Cristiano Ronaldo a mozivászonra vágyik a futballpálya után (Fotó: AFP)

„Szeretnék továbbtanulni, miután szögre akasztottam a stoplist, illetve mindig is arról álmodtam, hogy egyszer kipróbálhatom magam színészként, egy igazi filmben. Az élet nem áll meg a visszavonulásnál, utána is szeretném magam folyamatosan új kihívások elé állítani” – tette hozzá Ronaldo.

Reklámokban már néhányszor kipróbálhatta magát színészként a portugál legenda, illetve egy hamarosan megjelenő, futballról szóló, „Striker Force 7” címet viselő animációs sorozatban szinkronszínészként is felbukkan majd a tervek szerint CR.

2021.01.20 00:36:46

Olasz labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Az FC Internazionale Milano helyett Inter Milano lehet a hívószó, és minden módosítás célja a várossal való szorosabb kapcsolat érzékeltetése, a tisztább és modernebb kivitelezés, a globális identitás hangsúlyozása.

2021.01.18 18:57:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK A hármas csere lesz a Genoával; A. Gómez, F. Llorente, Giroud, Pelle, Mata vagy „Qua” érkezik még?

2021.01.17 20:24:49

Olasz labdarúgás K. T. I.

A 238. Derby d'Italia a milánói alakulat magabiztos sikerét hozta a torinói riválissal szemben.

2021.01.15 11:10:56

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Immobile és a duplázó Luis Alberto vezérletével győzött az összeszedettebb Lazio a sokat hibázó Roma ellen.

2021.01.10 11:42:51

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Sorozatban hatodik alkalommal is döntetlent játszottak egymással, most az Internek volt több helyzete.