Inter: „Valami történt” – Icardi mégsem tér vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.30. 16:37
null
Mauro Icardi kezdhetett volna, mégsem játszik a Lazio ellen (Fotó: AFP)
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem lép pályára az Inter vasárnapi mérkőzésén Mauro Icardi. Az argentin másfél hónapos kihagyás után térhetett volna vissza a Lazio elleni meccsen – Luciano Spalletti vezetőedző tájékoztatása szerint ez elmarad.

 

Mint ismert, Lautaro Martínez izomfáradtsága miatt szinte a teljes olasz sajtó biztosra vette, hogy Icardi a kezdőcsapatban kap helyet vasárnap, ez azonban mégsem valósul meg – mindkét játékos kimarad a keretből.

„Bizonyos értelemben olyan, mintha új játékosunk érkezett volna, mert olyan sokáig volt távol – mondta Spalletti a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. – Velünk edzett, de bizonyos tekintetben vissza kell szoknia a nálunk az edzéseken tanúsítandó viselkedéshez. Figyelembe véve, hogy mi történt mostanában, beleértve a tegnapot is, fenntartom, hogy még nem képes arra, hogy segítse a csapatot ezen a mérkőzésen. Ezért nincs a keretben.”

„Mindent figyelembe kell vennem, az ezt megelőző időszaktól kezdve egészen tegnapig bezárólag. Egész héten velünk edzett, de tegnap valami új történt, olyan, amit újra kell értékelnem. Az edzés alapvető fontosságú. Meglátjuk, mi lesz a következő találkozókon.”

A 26 éves futballista február 13. óta volt kényszerpihenőn – hivatalosan térdsérülés miatt, sajtóhírek szerint viszont azért, mert csúnyán összekülönbözött több csapattársával és Luciano Spalletti vezetőedzővel, utóbbival a csapatkapitányi karszalag elvétele miatt.

Inter on Twitter

| #Spalletti "@MauroIcardi? In some ways, I've found him to be like a new player, he wasn't with us for a long time. I still hold that he can't be in condition now to help his teammates so he's not in the squad for tomorrow." #InterLazio


 

OLASZ SERIE A
29. FORDULÓ
20.30:Internazionale–Lazio (Tv:Digi Sport1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik