Inter: ők ketten a milánóiak téli kiszemeltjei

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.21. 15:10
Henrih Mhitarjant és/vagy Javier Pastorét szeretné megszerezni az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale a télen – írja a news.am. Azonban a milánóiak biztosra mennének, először csak kölcsönszerződés keretében gondolkodnak a kiszemeltjeikről.

Állítólag két kiszemeltje van az Internek, akik közül legalább az egyiket szeretné megszerezni a téli átigazolási időszakban. A Manchester United középpályása,Henrih Mhitarjanviszonya igencsak megromlott a „vörös ördögök" menedzserével, José Mourinhóval, így az MU nagy eséllyel megválhat az örménytől. Az pedig, hogy az Internél folytathatja a pályafutását, már korábban is felvetődött.Internek, akik közül legalább az egyiket szeretné megszerezni a téli átigazolási időszakban. A Manchester United középpályása,Henrih Mhitarjanviszonya igencsak megromlott a „vörös ördögök" menedzserével, José Mourinhóval, így az MU nagy eséllyel megválhat az örménytől. Az pedig, hogy az Internél folytathatja a pályafutását, már korábban is felvetődött.

A másik lehetséges érkező Javier Pastore. A Paris Saint-Germain középpályása már játszott korábban Olaszországban, ugyanis 2009 és 2011 között a Palermo futballistája volt.

Az Inter állítólag azt szeretné, ha először kölcsönbe érkezne valamelyik labdarúgó, ám idővel – amennyiben sikeresnek vélik az első néhány hónapot – akár ajánlatot is tennének a játékjogáért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik