Inter: Nainggolan feleségénél rákot diagnosztizáltak

Vágólapra másolva!
2019.07.11. 13:45
Az Instagram-oldalán jelentette be az Internazionale középpályásának, Radja Nainggolannak a felesége, Claudia Lai, hogy hamarosan megkezdi a kemoterápiát.

Nehéz időket él meg mostanság a Nainggolan család, ugyanis a belga középpályás feleségénél, Claudia Nainggolannál rákot diagnosztizáltak. A kétgyermekes édesanya hamarosan meg is kezdi a kemoterápiás kezeléseket, amelyek előtt az Instagram-oldalán írt az elmúlt hetek nehézségeiről.Claudia Nainggolannál rákot diagnosztizáltak. A kétgyermekes édesanya hamarosan meg is kezdi a kemoterápiás kezeléseket, amelyek előtt az Instagram-oldalán írt az elmúlt hetek nehézségeiről.

„Már egy hónapja, hogy arra gondolva kelek fel reggelente, ez csak egy rémálom – olvasható a bejegyzésben. – Egy hónapja, hogy reggel felkelek, és rájövök, hogy rémálomban élek. Reméltem, hogy ez a nap annyira későn jön el, amennyire csak lehet, de nem így történt. A napok elszálltak, ahogyan a boldogságom is. Mától új fejezet kezdődik az életemben, a kemoterápiáé. Ki mondhatta volna valaha is, hogy Claudia egyszer az életében fél új napot kezdeni, és a félelem enyhe kifejezés?"

„Mit mondhatnék ennyi könny után? Eljött az idő, hogy harcba szálljak ez a csúnya szörny ellen. Szívem mélyéből mondok köszönetet a családomnak és a barátaimnak, akik segítettek, hogy az elmúlt hónapot a lehető legjobb módon kiélvezhessem, és megadtak a számomra minden szükséges erőt és pozitivitást, hogy szembenézzek mindennel. Ezenfelül hatalmas kitartással tudták kezelni a hangulatváltozásaimat. Sok szerencsét kívánok mindenkinek, aki ugyanilyen rémálmon megy keresztül."

Claudia Lai 2011-ben ment feleségül Nainggolanhoz. A párnak azóta két lánya született, Aysha és Mailey.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik