nemzetisport.hu
2014.01.21 19:01 Frissítve: 2015.03.08 01:53

Inter: hivatalos - mégsem lesz Guarín-Vucsinics csere

Bár tegnap még úgy nézett ki, hogy a Juventus és az Inter játékost cserél egymással és Mirko Vucsinics Milánóba, Fredy Guarín pedig Torinóba szerződik, a fekete-kékek ma hivatalosan bejelentették, nem lesz ilyen üzlet.

Nem sokkal a lehetséges tranzakció híre után a milánói szurkolók heves tiltakozást indítottak a közösségi hálón, és úgy tűnik, célt értek – de ha nem is emiatt, legalább meghiúsul az üzlet.

„Az FC Internazionale úgy döntött, hogy nem folytatja a tárgyalásokat a Juventusszal a Fredy Guarínt és Mirko Vucsinicset érintő átigazolással kapcsolatban” – áll a fekete-kékek közleményében.

„Thorir elnök úr, miután tárgyalt Massimo Morattival és a klub vezetőségével, nem érezte úgy, hogy a szükséges technikai és pénzügyi feltételek megvalósultak volna ahhoz, hogy egy kielégítő megállapodás létrejöjjön.”

Vagyis Vucsinics egy az egyben, egy kisebb (nagyobb) mennyiségű pénzköteg nélkül mégsem olyan jó biznisz a középpályásért cserébe a milánóiak számára.

„Az elnök már utasította klub sportigazgatóit, hogy értékeljék a további átigazolási lehetőségeket, azzal a céllal, hogy tovább erősítsék az együttes, miközben tiszteletben tartják a pénzügyi fair play játékszabályait.”

Az ügynek azonban még mindig nincs teljesen vége, a hírek szerint a 27 éves, 47-szeres kolumbiai válogatott középpályás kedve nem lett épp felhőtlen az üzlet meghiúsulását követően, és állítólag inkább sztrájkba kezd, mintsem újra magára húzza az Inter mezét.

Mindenközben a csapat keménymagja tiltakozást hívott össze a csapat központjánál.
2023.02.05 20:34:25

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Továbbra is szenved a Milan, immár öt meccse nem nyert a Serie A-ban.

2023.01.27 19:05:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Felidézzük a vb-győztes olasz kapus indulása körülményeit és a felbukkanását kísérő nyilatkozatokat.

2023.01.24 22:16:09

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az én bajom az, hogy ha bűnösök is, megint nem azok bűnhődnek majd, akik a törvény ellen vétettek (nyilván ezért mondtak le nagy hirtelen), hanem azok, akik az égvilágon semmiről sem tehetnek: a játékosok és a szurkolók.

2023.01.18 23:30:32

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Napoli kilenc pont előnnyel vezeti az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját a címvédő Milan és tízzel a Juventus, illetve az Internazionale előtt. Azt tegyük most félre, hogy Luciano Spalletti legénysége kedden a gyengécske Cremonese ellen tizenegyesekkel kiesett az Olasz Kupából, mert a szurkolókat sokkal inkább a Serie A, valamint a lehető legjobb Bajnokok Ligája-szereplés érdekli és tartja lázban.

2023.01.18 23:10:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha így fáj, ezt, ha úgy fáj, azt tanácsos bekapnunk.