Inter: hivatalos - mégsem lesz Guarín-Vucsinics csere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.21. 19:01
Bár tegnap még úgy nézett ki, hogy a Juventus és az Inter játékost cserél egymással és Mirko Vucsinics Milánóba, Fredy Guarín pedig Torinóba szerződik, a fekete-kékek ma hivatalosan bejelentették, nem lesz ilyen üzlet.
Nem sokkal a lehetséges tranzakció híre után a milánói szurkolók heves tiltakozást indítottak a milánói szurkolók heves tiltakozást indítottak a közösségi hálón, és úgy tűnik, célt értek – de ha nem is emiatt, legalább meghiúsul az üzlet.

„Az FC Internazionale úgy döntött, hogy nem folytatja a tárgyalásokat a Juventusszal a Fredy Guarínt és Mirko Vucsinicset érintő átigazolással kapcsolatban” – áll a fekete-kékek közleményében.

„Thorir elnök úr, miután tárgyalt Massimo Morattival és a klub vezetőségével, nem érezte úgy, hogy a szükséges technikai és pénzügyi feltételek megvalósultak volna ahhoz, hogy egy kielégítő megállapodás létrejöjjön.”

Vagyis Vucsinics egy az egyben, egy kisebb (nagyobb) mennyiségű pénzköteg nélkül mégsem olyan jó biznisz a középpályásért cserébe a milánóiak számára.

„Az elnök már utasította klub sportigazgatóit, hogy értékeljék a további átigazolási lehetőségeket, azzal a céllal, hogy tovább erősítsék az együttes, miközben tiszteletben tartják a pénzügyi fair play játékszabályait.”

Az ügynek azonban még mindig nincs teljesen vége, a hírek szerint a 27 éves, 47-szeres kolumbiai válogatott középpályás kedve nem lett épp felhőtlen az üzlet meghiúsulását követően, és állítólag inkább sztrájkba kezd, mintsem újra magára húzza az Inter mezét.

Mindenközben a csapat keménymagja tiltakozást hívott össze a csapat központjánál.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik