SZ. R. 2021.05.07 12:42 Frissítve: 2021.05.07 14:46

Roma: korábbi játékosaival erősítene Mourinho – sajtóhír

Az Il Messaggero értesülése szerint több korábbi játékosát is Rómába vinné José Mourinho. A portugál tréner célkeresztjében van emellett Renato Sanches, a Lille középpályása is.

José Mourinho a Tottenhamtől és a Manchester Unitedtól is igazolna játékosokat (Fotó: AFP)

 

Jó döntés volt a portugál edző szerződtetése?  
José Mourinho érkezése megosztotta az olasz futballt: egyesek szerint jól, mások szerint rosszul döntött az AS Roma. A korábbi válogatott futballista, Gianfranco Zola úgy nyilatkozott, hogy „az olasz foci a legjobb Mourinhót fogja látni”, míg Paolo Di Canio szerint „a legrosszabbak közül is a legrosszabb” a portugál.  

Ahogy azt megírtuk, a nyártól José Mourinho veszi át az AS Roma irányítását. Az Európa-ligától az elődöntőben búcsúzó rómaiak új trénere a hírek szerint már az új igazolásokon gondolkozik. Az egyik azonnali célpontja Renato Sanches lehet, aki jelenleg a Lille labdarúgója, és szerződése 2023 júliusáig köti a francia együtteshez.

A portugál középpályás mellett Raúl Jiménez és Isco neve is felvetődött a lehetséges célpontok között, de több korábbi játékosával is szívesen együtt dolgozna az értesülés szerint Mourinho. Ilyen például Nemanja Matics a Manchester Unitedból, valamint Eric Dier és Pierre-Emile Höjbjerg a Tottenhamből.

A legnagyobb igazolás a todoifchajes.com értesülése szerint mégis David de Gea lehet. Az oldal szerint a Manchester United szívesen megválna a kapustól, akiért 20-25 millió euró közti összeget kérhet el az angol együttes. 

 

 

 

2021.06.04 23:35:02

Olasz labdarúgás BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. A 40 millió a Juventus kasszáját gazdagítja majd, már csak az a kérdés, hogy mire megy el ez a pénz. Pirlo állását nem mentette meg végül az évad viszonylag sikeres zárása, a vezetőket most kevésbé érdekelték az anyagiak, és hiszik, hogy nem csak a töltött káposzta jó felmelegítve.

2021.05.23 20:30:27

Olasz labdarúgás KRASZNAI BENCE, BACSKAI JÁNOS

A Serie A idénybeli utolsó fordulójának nagy vesztese a Napoli, amely hagyta kicsúszni a kezéből a BL-szereplést.

2021.05.19 20:48:41

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon nem ment most sem a döntőben az Atalantának, egykori játékosa, Kulusevski gólt lőtt, gólpasszt adott.

2021.05.15 17:39:21

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

De a Derby d'Italia főszereplője egyértelműen a VAR volt, erről a mérkőzésről sokat beszélnek még a szurkolók.

2021.05.10 10:53:04

Olasz labdarúgás N. Zs.

A hír a portugál edzőhöz is eljutott, aki vette a lapot és írt a cukrászdának.