AS Roma: eltiltás? Különös ígéretet tett a támadó ügyvédje

Vágólapra másolva!
2015.09.05. 16:19
Még mindig nem került pont Mohamed Szalah és a Fiorentina vitájának végére, a játékos ügyvédje azonban igen különös ígéretet tett.

Szalah-t a Chelsea 2014 januárjában vásárolta meg a Baseltől, míg a 2014–2015-ös szezon második felében a Fiorentina kölcsönjátékosa és a keret egyik legjobbja volt. A nyári elválás nem sikerült kimondottan békésre.

A firenzei klub jogi úton szeretné bizonyítani azon állítását, miszerint a Chelsea-vel megegyezett Szalah kölcsönszerződésének meghosszabbításáról, de a játékos ennek nem tett eleget és a lilákat a kontraktus megszegésével elhagyva az AS Romához ment – szintén kölcsönbe.

Daniele Prade, a Fiorentina sportigazgatója pénteken úgy nyilatkozott, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hamarosan döntést hoz a vitás ügyben, szerinte hosszú időre eltiltják majd a játékost, aki súlyos pénzbüntetést is kaphat a szerződés felrúgásáért.

Szalah ügyvédje, Ramy Abbas a Twitteren reagált a játékos eltiltásának lehetőségére.

„Ha Szalah-t felfüggesztik a Fiorentinával történtek miatt, egy napon át kebabot fogok osztogatni Firenze utcáin” – adott hangot magabiztosságának a jogi képviselő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik