Napoli: „Azt hittem, maradhatok, de senki nem mondott semmit” – Mertens búcsúzik?

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.14. 12:09
null
Dries Mertens csaknem kilenc év után távozhat a Napolitól (Fotó: AFP)
Csaknem kilenc év után elhagyhatja a Napoli labdarúgócsapatát a 35 éves Dries Mertens, aki a belga válogatott lengyelek elleni NL-mérkőzését megelőző sajtótájékoztatón a szerződéshosszabbítása körüli nehézségekről is beszélt.

 

A Napoli történetének legeredményesebb játékosa, a 397 tétmeccsen 148 gólt szerző Dries Mertens kilenc idény után szabadon igazolható játékosként hagyhatja el a Napolit.

„Csak jó döntést szeretnék hozni. Erős csapatot szeretnék találni. Azt hittem, hogy Nápolyban maradok, de senki nem mondott semmit, és furcsa, hogy ennyit vártak. Holnaptól minden bizonnyal többet fogok ezen gondolkodni, remélem, hogy a következő napokban lesz valami hír” – mondta Mertens, akinek június 30-án jár le az automatikusan meghosszabbítható szerződése.

A La Gazzetta dello Sport szerint több csapat is figyelemmel követi a rutinos játékos helyzetét. Különösen a Maurizio Sarri vezette Lazio, valamint a José Mourinho irányította Roma.

A 104-szeres válogatott Mertens leszögezte a sajtótájékoztató során, hogy egyelőre nem tervez visszavonulni a nemzeti csapattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik