Baresi: Sokkhatás volt a vb; Sigérrel nagyot fordult a világ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.29. 22:44
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Franco Baresi interjút adott a Nemzeti Sportnak. Az egykori BEK-győztes, vb-ezüstérmes Milan-legenda szerint Olaszország még nem heverte ki, hogy nélküle rendezték a tavalyi vb-t, ugyanakkor Messivel és Cristiano Ronaldóval vélhetően az egykori Tassotti, Baresi, Costacurta, Maldini betonvédelemnek is meggyűlt volna a baja.
• Franco Baresi interjút adott a Nemzeti Sportnak.
Az egykori BEK-győztes, vb-ezüstérmes Milan-legenda szerint Olaszország még nem heverte ki, hogy nélküle rendezték a tavalyi vb-t, ugyanakkor Messivel és Cristiano Ronaldóval vélhetően az egykori Tassotti, Baresi, Costacurta, Maldini betonvédelemnek is meggyűlt volna a baja.

• Sigér Dávid tavaly kiesett, az idén bajnok lett. A Ferencváros sérült középpályása a Balmazújváros–Ferencváros cserével kétségtelenül jól járt, és Pietsch Tibornak Thomas Doll nevét sem mulasztotta el megemlíteni...

• Ki lesz az OTP bank Liga bronzérmese? A bajnoki cím és az ezüstérem eldőlt, a kiesés ellen ádáz harcot vív vagy öt csapat, ugyanakkor a Debrecen, Újpest, Honvéd trióból még bárki odaérhet az Európa-liga-indulást érő harmadik helyre. Megnéztük, hogyan.

• Katarina Bulatovics újra Győrben. A BL final fourra készülő magyar bajnokcsapat nyártól ismét számíthat a montenegrói átlövő szolgálataira, aki a Papp László-arénában természetesen már régi-új csapatának szurkol majd. Simon József interjúja.

És ha kedd, akkor ezúttal a május 1. miatt előrehozott Hajrá, foci!-melléklet 4 oldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik