Napoli: Mascherano és Javi García Benítez kiszemeltje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.27. 13:07
A Barcelona argentin labdarúgójának, Javier Mascheranónak a neve is ott szerepel Rafa Benítez Napoli-szakvezető téli erősítési listáján – méghozzá előkelő helyen –, ám a spanyol sajtó vajmi kevés esélyt lát a játékos megszerzésére.

A középpályásból szükség miatt középső védővé „változó" 29 éves futballista szerződése 2016 nyarán jár le, ám ami az esetében ennél is fontosabb, hogy az elmúlt hónapokban (években) a belső védők „frontján" erősen gondban lévő katalánok aligha mondanak le róla. Főként, hogy arra a posztra ők maguk is játékost keresnek pluszban, nemhogy a meglévők közül valakit még el akarjanak engedni.

Ennél sokkal valószínűbbnek tűnik Benítez másik kiszemeltjének, Javi Garcíának a téli megszerzése. A spanyol a középpálya több részén bevethető, de szükség esetén középső védőként is. A 26 éves labdarúgó értékét a transfermarkt.de 19 millió euróra teszi. A Manchester Cityben jelenleg a kiegészítő emberek közé tartozik. A most zajló bajnokságban 13 meccsen összesen 495 percet kapott, legutóbb november közepén volt kezdő, és október közepén játszott végig PL-meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik