Seedorf is marad Milánóban, 2012-ig írt alá

Vágólapra másolva!
2011.05.25. 12:05
null
Seedorf is hosszabbított (Fotó: Action Images)
Az olasz labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásának győztese, az AC Milan egy évvel meghosszabbította holland középpályása, Clarence Seedorf szerződését is.

A Milan erre a hétre is tartogatott egy fontos szerződéshosszabbítást. A kulcsemberek közül gyakorlatilag már csak Clarence Seedorfról nem lehetett tudni, hogy marad-e a piros-feketéknél. Ma erre a kérdésre is választ kaptunk, a holland középpályás 2012 nyaráig írt alá.

Adriano Galliani korábban úgy nyilatkozott, hogy a szezon végeztével ülnek le tárgyalni a lejáró szerződésű labdarúgóikkal, akik először rendre a bajnokcsapattal szeretnének tárgyalni. A játékosok hozzáállása pedig később igazolta a sportvezető magabiztosságát, gyakorlatilag csak a Juventushoz távozó Andrea Pirlo nem írt alá újabb szerződést a Milannal.

kerdes=Ön szerint a Milan megvédi bajnoki címét a következő szezonban?|opcio1=Igen|opcio2=Nem|
cikkertekelo_szavazas
cikkertekelo_szavazas
mceBlockPasteEnd


A holland válogatottban 87-szer pályára lépő, jelenleg 35 éves futballista 2002-ben az Intertől igazolt a Milanhoz, azóta a piros-feketéket szolgálja.

A bajnokcsapat már korábban bejelentette, hogy Alessandro Nestával, Filippo Inzaghival, Mark van Bommellel, Flavio Romával, Thiago Silvával és Massimo Ambrosinivel is megállapodott a folytatásról. Most pedig kiderült: Seedorf is marad a kötelékben. Ráadásul a Milan végleg megszerezte az eddig kölcsönben lévő Kevin-Prince Boateng játékjogát a Genoától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik