Milánóban áll a bál az éjszaka bulizó brazilok miatt

Vágólapra másolva!
2008.10.28. 16:46
Úgy tűnik, nem bírnak a vérükkel a milánói brazilok: alighogy az interes Adrianóról kiderült, bulizással töltötte a Genoa elleni bajnokit követő éjszakát, jó barátja, a Milant erősítő Ronaldinho bukott le, ráadásul a hírek szerint együtt mulatoztak az éjjel.
„Ekkorát buliztunk...”
Fotó: Imago
„Ekkorát buliztunk...”
„Ekkorát buliztunk...”
Fotó: Imago
„Ekkorát buliztunk...”

Ünnepelni inkább Ronaldinhónak volt oka, hiszen a Milan győzött az Atalanta vendégeként, ezzel szemben az Inter hazai pályán gyászos produkcióval csak 0–0-t ért el az első idegenbeli pontjukat szerző genovaiak ellen.

Tulajdonképpen ennek megfelelőek voltak az edzői reakciók is.

Ahogy ugyanis arról korábbi rövid hírünkben már beszámoltunk, Adrianót José Mourinho egyenesen hazaküldte másnap a tréningről (igaz, ehhez az is kellett, hogy a brazil az utolsó pillanatban essen be a foglakozásra) és kihagyta a Fiorentina ellen készülő keretből, míg Carlo Ancelotti csak viccelődött, amikor a véleményét firtatták Ronaldinho mulatozási szokásairól.

„Mit szól hozzá, hogy Ronaldinho hajnali négyig szórakozott?” – hangzott a kérdés, és Ancelotti meglepő válasszal rukkolt elő.

„Olyan korán hazaért? Én ötig adtam neki engedélyt. Ezek szerint nem érezte jól magát. Egyébként a meccs utáni este azt csinál, amit akar, nem én vagyok a mentora” – ütötte el a város fekete-kék felében komolyan vett bulizásra vonatkozó kérdést Ancelotti, amivel persze jól oda is mondott Mourinhónak.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint amúgy a két bulizó brazillal együtt vigadt egy mali válogatott labdarúgó is, mégpedig a Juventus középpályása, Mohamed Sissoko. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Claudio Ranieri miképpen viszonyult játékosa elhajlásához, mindenesetre nem állítunk túl merészet, ha azt mondjuk, hogy valahol Ancelotti és Mourinho reakciója között félúton helyezkedik el az ő álláspontja.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik