Emmanuel Adebayor hirtelen „túlságosan drága” lett a Milannak

Vágólapra másolva!
2008.06.15. 12:44
Miután az Arsenal támadója, Emmanuel Adebayor kijelentette, a londoni klubnál képzeli el a jövőjét, megérkezett a válasz a Milan vezetőinek részéről. Silvio Berlsuconi és Adriano Galliani kijelentette, az olasz klub nem fog hatalmas összeget áldozni új csatárra. A togói támadóért egyes információk szerint 30 millió fontot kérnek az „ágyúsok” vezetői. Galliani azt is elmondta, a Milan nem fog futballistákat értékesíteni, hogy pénzt szabadítson fel.
Emmanuel Adebayort túl drágának találja a Milan vezetősége
Fotó: Imago
Emmanuel Adebayort túl drágának találja a Milan vezetősége
Emmanuel Adebayort túl drágának találja a Milan vezetősége
Fotó: Imago
Emmanuel Adebayort túl drágának találja a Milan vezetősége

A Milan hetek óta próbálja megszerezni az Arsenal nagyszerű támadóját, Emmanuel Adebayort. A togói csatár tegnap kijelentette, az „ágyúsoknál” képzeli a jövőjét, és nem fogja elhagyni a londoni klubot.

Silvio Berlusconi most úgy fogalmazott, az Arsenal túl sokat kér Adebayorért, így az olasz klub nem tudja megvenni a játékost. Egyes információk szerint a londoniak 30 millió fontért „adnának túl” a togói futballistán.

„Nem tudom, hogy Adebayor a Milan mezét fogja-e viselni a következő idényben. A togói játékos nagyon sokba kerül” – mondta Berlusconi.

Adriano Galliani, a Milan elnöke is megerősítette, hogy nem fognak túlzottan nagy összeget költeni új támadóra, és újra átgondolják a csatárkérdést.

„Hétfőtől újra elemezni fogjuk, hogy miként tudnánk egy megfelelő támadót igazolni. Megteszünk mindent, hogy jó üzletet köthessünk majd, de nincs könnyű dolgunk” – mondta a vezető.

„Figyelemmel kell lennünk a klub anyagi korlátaira, ami alapvető fontosságú tényező az új igazolások szempontjából. Nem költhetünk óriási összegeket” – érvelt Galliani.

Az elnök hozzátette, nem fognak játékosokat értékesíteni csak azért, hogy pénzt szabadítsanak fel egy új támadó megvételéhez.

„Jelenleg nem tervezzük egyetlen játékos eladását sem, és a fiatal futballistáinkat sem engedjük más csapatokhoz” – jelentette ki a vezető.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik