Frey mellett Doni és Boruc „verseng” Dida várhatóan megüresedő helyéért

Vágólapra másolva!
2007.12.28. 18:18
Olasz és lengyel sajtóértesülések szerint Sebastien Frey mellett az AS Romát erősítő Doni és a Celtic Glasgowban szereplő Artur Boruc „verseng” a brazil Dida helyéért az AC Milan labdarúgócsapatánál. A fővárosi klub marasztalja szintén brazil kapusát, ezért azonnal meghosszabbítaná a szerződését, a skótok szándéka egyelőre nem ismert.
Doni és Boruc is "képbe" került az AC Milannál
Doni és Boruc is "képbe" került az AC Milannál
Doni és Boruc is "képbe" került az AC Milannál
Doni és Boruc is "képbe" került az AC Milannál

Amint azt az NSO csütörtökön írta, a Bajnokok Ligája- és klubvilágbajnok csapatnál már keresik a sok sikert elért, de az utóbbi időben gyakran bakizó Dida utódját. A Gazzetta dello Sport azt írta, hogy a Fiorentinában szereplő Frey az első számú jelölt, de klubja 20 millió eurót kérne érte, ez pedig túlságosan drága lehet.

Doni „esélyéről” a Tuttosport írt pénteken, és leszögezte, elsősorban Silvio Berlusconi elnök erőlteti az üzletet. Első számú segítője, Adriano Galliano ugyanis Freyt favorizálja. A lap szerint Európa más klubjai is szívesen szerződtetnék a dél-amerikai hálóőrt és a rómaiak már felkészültek a távozására, noha örömmel meg is hosszabbítanák a kontraktusát.

Artur Boruc neve már sokadszor merül fel az AC Milannál, ráadásul több személyes élménnyel is rendelkeznek a kiváló kapusról. A Celtic ugyanis a tavaszi nyolcaddöntőben és a mostani BL-csoportkörben is „összefutott” az olasz sztárcsapattal és a lengyel klasszis számos remek védéssel segítette csapatát.

A Przeglad Sportowy internetes oldala – olasz forrásokra hivatkozva – azt írta, hogy a Milan 12 millió eurót fizethet a 28 éves futballistáért.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik