Patrick Vieira csak január közepén térhet vissza a pályára?

Vágólapra másolva!
2007.10.26. 10:53
A Gazzetta dello Sport szerint csak 2008 januárjában térhet vissza a pályára Patrick Vieira. A francia középpályás a szezon elejét sérülés miatt kihagyta, a CSZKA Moszkva ellen ugyan kezdő volt, de már 17 perc után le kellett cserélni.
Patrick Vieira
Patrick Vieira
Patrick Vieira
Patrick Vieira

Súlyosnak tűnik Patrick Vieira vádlisérülése, a Gazzetta dello Sport című olasz napilap szerint legkorábban 2008. január 13-án léphet pályára újra a francia középpályás.

A rutinos játékos idei szezonja rosszul indult, hiszen combizomsérülés gyötörte. Bár a francia válogatott Olaszország és Skócia elleni szeptemberi Eb-selejtezőin pályára lépett, de bajnoki meccsen csak egyszer, a múlt heti, Reggina elleni találkozón kapott szerepet.

A combjával ezúttal nem volt probléma, a CSZKA Moszkva elleni meccsen azonban 17 perc után le kellett jönnie a pályáról, mivel megsérült a vádlija.

A kényszerpihenő miatt Vieirának ki kell hagynia a francia válogatott Ukrajna elleni selejtezőjét, az Inter hátralévő meccseit a BL-csoportkörben, valamint többek között az AC Milan elleni decemberi városi derbit.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik