Videó: a részeg Fury megrúgott egy taxit, mert a sofőr nem vitte el

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.19. 19:33
A Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury a visszavonulása megerősítése után Franciaországban piheni ki a fáradalmait a családjával. Ebben nem is lenne semmi szokatlan, ám csütörtökön régi önmagát idézve egy balhéval került a címlapokra: Cannes-ban – erősen illuminált állapotban – megrúgott egy taxit, mert a sofőr nem volt hajlandó elvinni.  

Közel egy hónappal a Dillian Whyte elleni címvédése után Tyson Fury Dél-Franciaországban múlatja az időt, és nem szerénykedik bemutatni a közösségi médiában, hogy micsoda luxusban teszi mindezt: nemrég egy jachtot bérelt ki a családjának. a Dillian Whyte elleni címvédése után Tyson Fury Dél-Franciaországban múlatja az időt, és nem szerénykedik bemutatni a közösségi médiában, hogy micsoda luxusban teszi mindezt: nemrég egy jachtot bérelt ki a családjának.

Ugyanakkor szerdán odalett Fury felhőtlen öröme, mivel kikerült róla egy videofelvétel, amelyen erősen illuminált állapotban, édesapja, John támogatásával egy taxi felé támolyog, majd amikor a sofőr úgy döntött, hogy nem viszi el a társaságot, belerúgott a jármű hátuljába.

A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő veretlen világbajnok (32–0–1, 23 KO-TKO) egy nappal később posztolt egy videót, amelyben kocogás közben elismerte, hogy többet ivott a kelleténél.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik