Ökölvívás: a YouTube-sztár kiütéssel nyert a korábbi UFC-bajnok ellen

Vágólapra másolva!
2021.12.19. 11:23
null
Jake Paul kiütötte Tyron Woodleyt (Fotó: Getty Images)
A legnagyobb videomegosztó platformon, a YouTube-on a leginkább botrányairól, nagyképűségéről elhíresült Jake Paul második alkalommal is legyőzte a kevert harcművészet legnagyobb szervezete, a UFC korábbi középsúlyú bajnokát, Tyron Woodleyt, ezúttal ráadásul hatalmas kiütéssel aratott diadalt.

 

A floridai Tampában, az Amalie Arenában rendezett összecsapás hatodik menetében a 24 éves Jake Paul szenzációs jobbhoroggal terítette le Tyron Woodleyt, ezzel megszerezte ötödik profi győzelmét, s megőrizte veretlenségét.


Jake Paul és Tyron Woodley legutóbb augusztus 29-én küzdött meg egymással, akkor is előbbi aratott diadalt, megosztott pontozással.

A két híres youtubert, Jake Pault és testvérét, Logan Pault (aki legutóbb Floyd Mayweather Jr. ellen lépett szorítóba) mindenki kinevette, amikor profi ökölvívónak állt, s a nagyérdemű azóta is arra vár, hogy valaki jól elverje őket, ám eddig mindhiába…

Jake Paul korábban TKO-val felülmúlta a youtuberként és bokszolóként elhíresült AnEsonGibet és a ketrecharcos Ben Askrent, továbbá kiütötte a korábbi NBA-játékost, Nate Robinsont.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik