Boksz: Mike Tyson 53 évesen is bomba formában van – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 09:27
null
Ismét edzésbe állt a világklasszis bokszoló, akinek a gyorsasága és ütőereje még mindig a régi (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, Mike Tyson nemrég bejelentette, a visszatérést fontolgatja, hogy jótékonysági célból bemutató mérkőzéseken léphessen fel. Úgy tűnik, az 53 éves világklasszis bokszoló komolyan gondolta az elmondottakat, hiszen nemrég egy videót is közzétett arról, hogy ismét edzésbe állt.

 

Egyre többet hallani minden idők egyik legkiemelkedőbb, egyben legmegosztóbb profi nehézsúlyú ökölvívójáról, Mike Tysonról, aki többször szót ejtett csapongó életéről, alkohol- és drogproblémáiról és hosszú ideje tartó depressziójáról. Az 53 éves bunyós nemrégiben sírva beszélt egy műsorban arról, hogy visszavonulása óta nem találja a helyét az életben, hiába próbálta ki magát számos más területen – éppen ezért újra edzésbe állt.

„Azért kezdtem ismét lejárni a terembe, hogy formába lendüljek, Három-négy menetes bemutató mérkőzéseket szeretnék vívni, a bevételekből a hajléktalanokat és az olyan szenvedélybetegeket szeretném támogatni, amilyen én is vagyok”– mondtaMike Tyson.

Tyson egy videót is megosztott az Instagramon, ezen pedig jól látszik, hogy gyorsasága és ütőereje alig veszített valamennyit régi fényéből!

I'm a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence #stillthebaddestmanontheplanet

Mike Tyson shared a post on Instagram: "I'm a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence..." * Follow their account to see 761 posts.



A videóját egy nap alatt közel nyolcmilliószor nézték meg az Instagramon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik