Boksz: Haye-t addig ütötték, míg a bíró közbe nem lépett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.06. 09:19
null
David Haye alig állt a lábán Tony Bellew ellen (Fotó: Twitter)
Szombat este a londoni O2 arénában vívta a tavaly decemberre tervezett, és sérülés miatt akkor elhalasztott visszavágóját a két profi nehézsúlyú brit bokszoló, Tony Bellew (30–2–1, 20 KO) és David Haye (28–4–0, 26 KO) – a visszavágás azonban elmaradt: akárcsak tavaly márciusban, most is Bellew győzött TKO-val.

Az első menetben mindkét bunyós leginkább a feltartó egyeneseivel próbálta belőni az ütőtávot, majd a másodikban Bellew egyre több, testre irányuló ütéssel próbálkozott.

A harmadikban Haye leengedett kezekkel próbálta hibára kényszeríteni Bellew-t, ám egy ütésváltás során egy jobbcsapott-balhorog-jobbegyenes kombinációtól a kötelek közé rogyott.

A számolást követően Haye ismét padlózott, ekkor viszont látványosan elkezdte fájlalni a tavalyi mérkőzésükön megsérülő lábát. A bunyója a leütéseket követően szétesett, és leginkább Bellew akarata érvényesült, aki rendre hátramenetbe kényszerítette.

Az 5. menetben a korábbi nehézsúlyú bajnok egyre bátrabban támadott, ám egy balhorogtól ismét a ringvásznon találta magát. Bellew itt már pontot tett a meccs végére, a kötelekhez terelte a láthatóan kissé ingatag lábon álló Haye-t, és addig pofozta, amíg Howard Foster vezetőbíró be nem szüntette a mérkőzést.

ÖSSZEFOGLALÓ

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik