Találatok a hoki-vb címkére

Találatok száma: 461

Jégkorong-vb: egy csoportba került Finnország és Kanada

2020-05-20 12:16:44

Elkészítettek a jelenlegi tervek szerint jövő év májusának közepén fehérorosz-lett közös rendezésű jégkorong-világbajnokság csoportjainak sorsolását.

jégkorong-világbajnokság jégkorong hoki-vb

Videó: amikor legutóbb A-csoportba jutott a magyar jégkorong-válogatott

2020-04-25 09:24:48

A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Ezúttal napra pontosan öt évet megyünk vissza az időben, és felidézzük a magyar férfi jégkorong-válogatott legutóbbi feljutását az A-csoportba.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong hoki-vb archívum

Jégkorong: a férfiválogatott vb-jét is átszervezhetik

2020-03-09 11:43:41

A divízió I/A világbajnokság lebonyolítását is befolyásolhatja a koronavírus-járvány Sipos Levente, a Magyar Jégkorongszövetség főtitkára szerint, aki emellett arról is beszélt az M4 Sport Sporthíradójában, hogy az elhalasztott női vb miatt a magyar csapat programját át kell szervezni.

magyar jégkorong-válogatott hoki-vb divíziós 1-es jégkorong vb

A finnek legyőzték Kanadát, s harmadszor ültek fel a sportág trónjára

2019-05-26 19:41:35

A Szlovákiában rendezett 83. elit jégkorong-világbajnokság döntőjében Finnország 3–1-re legyőzte Kanadát, ezzel megnyerte a tornát. Az észak-európai csapat harmadszor lett világbajnok, Kanada pedig történetének 50. érmét szerezte (26 arany, 15 ezüst, 9 bronz).

kanadai jégkorong-válogatott jégkorong-vb hoki-vb finn jégkorong-válogatott

Hoki-vb: a harmadik harmad döntött, Finnország a trónon!

2019-05-26 21:48:29

A Szlovákiában rendezett 83. jégkorong-világbajnokság döntőjében Finnország 3–1-re legyőzte Kanadát, ezzel megnyerte a tornát. Az észak-európai csapat harmadszor lett világbajnok, Kanada történetének 50. érmét szerezte (26 arany, 15 ezüst, 9 bronz).

kanadai jégkorong-válogatott jégkorong-világbajnokság hoki-vb finn jégkorong-válogatott

Hoki-vb: szétlövés után Oroszországé a bronzérem

2019-05-26 18:38:46

Oroszország lett a bronzérmes a Pozsonyban záruló idei elit jégkorong-világbajnokságon, miután a 3. helyért játszott vasárnap délutáni mérkőzésen három harmad, a hosszabbítás és a szétlövés nyomán 3–2-re nyert Csehország ellen. A Kanada–Finnország döntő 20.15-kor kezdődik, és élő szöveges tudósítással követhető az nso.hu-n!

jégkorong-vb hoki-vb

Óriási finn meglepetés; Kanada lesimázta a cseheket

2019-05-25 15:03:16

Elsőként a finn válogatott jutott be a Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság fináléjába, miután az elődöntőben nagy meglepetésre 1–0-ra legyőzte Oroszországot. Később aztán a kanadai válogatott is bejutott a döntőbe, miután 5–1-re diadalmaskodott a csehek ellen.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb jégkorong hoki-vb Oroszország Finnország

Hoki-vb: Kanada simán legyőzte a cseheket az elődöntőben

2019-05-25 19:33:15

A kanadai válogatott bejutott a Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság fináléjába, miután az elődöntőben 5–1-re legyőzte a cseheket. Kanada ellenfele a döntőben az oroszokat búcsúztató Finnország lesz.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb jégkorong hoki-vb Kanada Csehország

Jégkorong: jövőre Ljubljanában lesz a divíziós vb-nk

2019-05-24 11:16:48

Jövő áprilisban Ljubljanában rendezik meg a jégkorong divízió 1/A világbajnokságot, amelyen Magyarország és a házigazda Szlovénia mellett Dél-Korea, Ausztria, Franciaország és Románia szerepel. Az A-csoportos vb-k helyszíneiről egészen 2025-ig döntöttek.

magyar jégkorong-válogatott jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb hoki-vb divíziós 1-es jégkorong vb divízió 1/A csoportos világbajnokság

Hoki-vb: őrült kanadai hajrá; a finnek legyőzték a címvédő svédeket

2019-05-23 18:16:54

Az orosz válogatott 4–3-ra legyőzte az Egyesült Államokat a Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé. Kanada is továbbment, igaz, nagyon megszenvedett a svájciakkal, akik négy tizedmásodperccel a vége előtt még vezettek, ám végül hosszabbítás után 3–2-re kikaptak. Harmadikként Csehország jutott tovább, mivel a németeket 5–1-re megverte, végül pedig Finnország csatlakozott, amely hosszabbításban diadalmaskodott a címvédő Svédország felett.

jégkorong-vb hoki-vb Svácj Oroszország Kanada Egyesült Államok

Hoki-vb: a kanadaiak sztárja nem játszhat Svájc ellen

2019-05-23 11:16:54

Anthony Mantha, a szlovákiai jégkorong-világbajnokság legponterősebb kanadai játékosa eltiltás miatt nem játszhat a Svájc elleni csütörtöki negyeddöntőben.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb hoki-vb Svájc Kanada Anthony Mantha

Hoki-vb: biztos sikerek – Kanada és Oroszország is csoportelső

2019-05-21 15:27:11

A Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság csoportkörének utolsó játéknapján Németország 4–2-re legyőzte a finn, Csehország pedig 5–4-re svájci válogatottat. Délután a házigazda Szlovákia szétlövéssel múlta fölül Dániát, és az A-csoport 5. helyén zárt, míg a B-ben a lettek lettek az ötödikek a norvégok legyőzése után. Este aztán minden kérdőjel kiegyenesedett: Kanada az Egyesült Államokat, Oroszország pedig Svédországot győzte le, és csoportja élén végzett.

jégkorong-vb hoki-vb

Hoki-vb: a britek hosszabbítás, az olaszok szétlövés után maradtak bent

2019-05-20 18:18:58

A Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság csoportkörének utolsó előtti játéknapján a délutáni mérkőzések nem fukarkodtak az izgalmakban, a britek hosszabbításban őrizték meg élvonalbeli tagságukat a franciák kárára, míg a svédek kilencgólos meccsen harcolták ki a nyolc közötti helyüket. Este Kanada simán legyőzte Dániát, Olaszország pedig szétlövéses dráma végén őrizte meg élvonalbeli tagságát Ausztriával szemben.

jégkorong-világbajnokság jégkorong-vb hoki-vb

Hoki-vb: megvan az első olasz gól, Kanada elpüfölte a németeket

2019-05-18 14:57:15

Az Egyesült Államok és Oroszország is győzött a Szlovákiában zajló jégkorong-világbajnokság ötödik fordulójának kora délutáni mérkőzésein. Előbbi egy hetest vágott Dániának, utóbbi Lettországot fektette két vállra.Délután Olaszország szerezte első gólját a tornán, de a norvégok hetet ütve maradtak bent, a másik csoportban Kanada 8–1-re elkalapálta az eddig hibátlan németeket. Este Szlovákia a papírformának megfelelően legyőzte a briteket, amivel életben tartotta a továbbjutási reményeit. A másik csoportban Svédország egy góllal legyőzte Svájcot.

jégkorong-vb hoki-vb Oroszország Lettország Egyesült Államok Dánia

Hoki-vb: Norvégia menekül, Szlovákia még továbbjuthat

2019-05-17 18:57:08

A Szlovákiában zajló 83. elit jégkorong-világbajnokság 7. játéknapjának délutáni mérkőzésein az A-csoportban a házigazdák 6–3-ra legyőzték Franciaországot, a B-ben pedig Norvégia 5–3-ra megverte Ausztriát. Ezzel jelentős mértékben tisztult a kiesés elleni harc mindkét csoportban. Estére két kevésbé izgalmas nullázás maradt: a briteket a finnek győzték le 5–0-ra, és átvették a vezetést, az olaszokat pedig a csehek tömték ki 8–0-ra.

szlovák jégkorong-válogatott norvég jégkorong-válogatott jégkorong-vb hoki-vb

Hoki-vb: a lettek csak ijesztgettek, a svédek kiütötték az osztrákokat

2019-05-16 18:58:54

Kiütéses, 9–1-es győzelmet aratott a címvédő svéd jégkorong-válogatott Ausztria ellen a Szlovákiában zajló világbajnokság B-csoportjában. A skandinávok minden gólját más játékos szerezte.

jégkorong-vb hoki-vb Svédország Kanada

Újabb szlovák dráma a végén – tíz orosz gól az olaszoknak

2019-05-15 18:08:52

A Szlovákiában zajló elit jégkorong-világbajnokság 6. játéknapján a délutáni mérkőzéseken az A-csoportban a sereghajtó brit válogatott az Egyesült Államoktól is kikapott, míg a B-csoport listavezetője Svájc továbbra is hibátlan, ezúttal Norvégiát győzte le. Este az A-csoportban az eddigi listavezető Németország drámai meccsen őrizte meg hibátlan mérlegét a továbbjutással kapcsolatban nagyon nehéz helyzetbe kerülő Szlovákiával szemben, míg a B-ben az oroszok könnyed gólfesztivált rendeztek az olaszok ellen.

svájci jégkorong-válogatott norvég jégkorong-válogatott jégkorong-vb hoki-vb brit jégkorong-válogatott amerikai jégkorong-válogatott

Hoki-vb: megint az utolsó másodpercek babráltak ki a szlovákokkal

2019-05-15 22:49:06

A Szlovákiában zajló elit jégkorong-világbajnokság hatodik játéknapjának esti meccsein az A-csoportban az eddigi listavezető Németország drámai meccsen őrizte meg hibátlan mérlegét a továbbjutással kapcsolatban nagyon nehéz helyzetbe kerülő Szlovákiával szemben, míg a B-ben az oroszok könnyed gólfesztivált rendeztek az olaszok ellen.

szlovák jégkorong-válogatott orosz jégkorong-válogatott olasz jégkorong-válogatott német jégkorong-válogatott jégkorong-vb hoki-vb

Jégkorong-vb: Dánia kilenccel tömte ki a brit csapatot

2019-05-14 19:24:53

Dánia 9–0-ra legyőzte Nagy-Britanniát a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon, a csoportkör keddi játéknapján.

jégkorong-vb hoki-vb dán jégkorong-válogatott brit jégkorong-válogatott

Hoki-vb: az utolsó pillanatban dőlt el a szlovák–kanadai csata

2019-05-13 22:36:02

Kanada egy másodperccel a vége előtt ütött góllal győzte le 6–5-re a házigazda Szlovákiát a jégkorong elit-világbajnokság hétfő késő esti, feszült hangulatú mérkőzésén. Az est másik meccse hamar eldőlt, Svédország 9–1-re tángálta el Norvégiát.

jégkorong-vb hoki-vb Szlovákia Kanada