Találatok a e-sport címkére

Találatok száma: 177

MCS: esélylatolgatás az utolsó négy LoL-forduló előtt

2020-11-27 16:48:11

Hat forduló lezajlott a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköreiből, az egyes régiókban többék-kevésbé kirajzolódtak az erőviszonyok. Az alábbiakban az összes csapat aktuális helyezéséről megtudhattok plusz információkat annak tükrében, hogy mely együtteseknek van még lehetőségük a továbbjutásra, valamint kik azok, akik már biztosan nem lesznek ott a rájátszásban.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS FIFA 21: két forduló maradt hátra, de kik juthatnak még tovább?

2020-11-27 15:51:35

A Megyék Csatája FIFA 21 csoportmérkőzései az utolsó szakaszukba léptek, ahol már minden egyes pont létfontosságú a játékosok számára, ha ott szeretnének lenni a rájátszásban. Elég változó, hogy ki hány mérkőzést játszott le, de összességében a fordulók felét már teljesítették a résztvevők, és szépen kirajzolódott, hogy kik azok, akik esetleg joggal pályázhatnak a továbbjutást érő helyek egyikére, és kiknek szállt el gyakorlatilag erre az esélyük. A tabella alapján és a hátralevő játéknapokat figyelembe véve nagyjából megállapítható, hogy kinek mennyi esélye van a következő körbe jutásra.

e-sport Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS: az utolsó csapat is bemutatkozik a LoL-csoportkörökben

2020-11-21 13:30:35

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának csoportköreiben, mivel még mindig az előszezon változtatásai határozzák meg a mérkőzések képét. Egyelőre maga a fejlesztő sem tudja eldönteni, hogy milyen irányba terelgesse a versenymetát, a játékosok ezért nincsenek könnyű helyzetben. A maximális koncentráció elengedhetetlen, mivel a félidejéhez érkeznek a régiós küzdelmek.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: a legnépszerűbb hősöktől a legfiatalabb játékosig – LoL érdekességek

2020-11-21 10:15:28

Javában zajlanak a Megyék Csatája LoL versenyének csoportkörei, ahol a megyék legjobb csapatai küzdenek meg hétről hétre az értékes pontokért, amelyek a továbbjutást jelenthetik számukra. A négy régióból nyolc együttes lép tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol a döntőben 700 000 forintos összdíjazásért mérkőznek meg egymással a felek. Ha szeretnétek még átfogóbb képet kapni a mezőnyről és az eddig eltelt meccsekről, akkor merüljetek el az alábbi érdekességekben és statisztikákban.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: a legnagyobb győzelemtől a legnagyobb meglepetésekig – FIFA 21 érdekességek

2020-11-21 10:08:12

Folyamatosan zajlanak a Megyék Csatája FIFA 21 összecsapásai a csoportkörben, és bár van néhány játékos, aki igyekezett érvényre juttatni az erejét, két játéknapot követően még igazából semmi sem dőlt el. A legizgalmasabb pillanatok pedig még csak most következnek majd, hiszen a négy régió által alkotott csoportokból az első két helyezett jut majd tovább a rájátszásba. Az összdíjazás 300 ezer forint, és konzolonként 150 ezret osztanak szét majd a két-két legjobb között. Mivel már lement néhány parázs mérkőzés kigyűjtöttünk néhány érdekességet, amely mindenképp hasznos információ lehet a versennyel kapcsolatba.

e-sport Megyék Csatája MCS FIFA 21

Megyék Csatája: erődemonstráció a negyedik fordulóban

2020-11-18 12:32:47

Egyetlen döntetlen sem született a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends csoportköreinek negyedik fordulójában. A csoportkörökben bemutatkozó csapatok közül kettő nagyszerű játékkal jelentkezett be a továbbjutásért, amíg a többi régióban óriási harcok dúlnak az első két helyezésért. Ez történt az MCS LoL negyedik fordulójában.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: a második FIFA 21-forduló után megvannak az első búcsúzók

2020-11-18 12:59:25

Összességében megállapítható, hogy a Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreibe jutó játékosok inkább azzal szeretnének nyerni, hogy hatalmas rohanásban több gólt rúgnak az ellenfelüknél, nem azzal, hogy felépítik a bombabiztos védelmet. PS4-en és Xboxon kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok, de még mindig nagyon sok meccs van hátra. Ez történt a csoportkörök második fordulóiban!

e-sport Megyék Csatája MCS FIFA 21

Megyék Csatája: szurkolj a megyédnek, és nyerj értékes nyereményeket!

2020-11-11 17:54:41

Megkezdődtek a Megyék Csatája FIFA csoportkörei, ahol a megyék legjobbjai mérik össze erejüket a régiós csoportkörökben. Ennek megünnepléseként a szervezők egy nyereményjátékot dobtak össze, amiben bárki részt vehet. Az értékes nyereményekért az alábbi feladatokat kell teljesítened.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends FIFA 21

MCS: őrült pillanatokkal zárult a LoL-csoportkörök második meccsnapja

2020-11-10 23:35:50

Egészen elképesztő pillanatokat élhettek át a játékosok és a nézők, ugyanis a 2020-as esztendő egyik legnagyobb backdoorját hozta össze Vonalkód, a Komáromi Ezüst Vitézek felső ösvényese a nap záróakkordjaként. Ez történt a Megyék Csatája League of Legends csoportköreinek második mérkőzésnapján.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: igazi meglepetésekkel indultak a FIFA 21-csoportkörök

2020-11-10 23:01:01

Elrajtoltak a Megyék Csatája FIFA 21 csoportkörei PS4-en és Xboxon egyaránt. Az első két fordulóban rögtön bedobták a mély vízbe a játékosokat, akik közül többen csak a döntetleneknek örülhettek. Ez történt az első és a második mérkőzésnapon.

e-sport Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS: egy helyen az összes megyei döntő nyertes LoL-csapat

2020-11-07 11:34:31

Hatalmas izgalmak és érdeklődés övezte a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends tornáját. A selejtezőkbe 1500-nál több játékos jelentkezett, hogy megmutassa nincs nála jobb az Idézők Szurdokában. A kvalifikációk nyertesei a megyei döntőkben csaptak össze, hogy eldőljön, melyikőjük képviselheti megyéjét a csoportkörökben, ahonnan már csak két lépcsőfokot kell megmászni a mindent eldöntő fináléig.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS: íme, a FIFA 21 PS-csoportmérkőzéseinek nyitó fordulója

2020-11-07 08:43:59

A Megyék Csatája FIFA 21 Playstation-csoportmérkőzései november 7-én indulnak, és több héten keresztül tartanak majd, amelyekről természetesen ti sem maradhattok le. Nézzük meg, milyen párosítások várnak ránk!

e-sport Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS: íme, a FIFA 21 Xbox-csoportmérkőzéseinek nyitó fordulója

2020-11-06 18:12:56

A Megyék Csatája FIFA 21 Xbox-csoportmérkőzései november 6-án indulnak, és több héten keresztül tartanak majd, amelyekről természetesen ti sem maradhattok le. Nézzük meg, milyen párosítások várnak ránk!

e-sport Xbox Playstation PS4 Megyék Csatája FIFA 21

MCS: ezek voltak a Pest megyei FIFA 21 PS4- és Xbox-döntő legszebb pillanatai

2020-11-06 15:52:23

Hatalmas várakozás övezte a Pest megyei összecsapásokat: Rózsa Gergely Máté (RozsaGergo) és Petróczi Donát (ReDw1nG) PS4-en, míg Gódor Donát (GodorDonat0510) és a Reznák Dániel (xTrueGunnerx) Xboxon megmérkőztek egymással a virtuális gyepen. Nézzük a döntők legszebb pillanatait!

e-sport Xbox PS4 Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS: több párosítást is fordítás döntött el a FIFA 21 megyei döntők 4. napján

2020-11-06 15:30:33

A negyedik játéknappal véget értek a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és így kialakultak az utolsó párosítások győztesei is. Az eredmények között vannak nagy különbségű sikerek, de a legtöbb játékosnak bizony meg kellett dolgoznia a csoportkörbe jutásért.

e-sport Megyék Csatája FIFA 21

MCS: gól közben fújta le a bíró a meccset – ez történt a FIFA 21 megyei döntők 3. napján

2020-10-30 15:31:39

Elindultak a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és a PS4-es mezőny második, egyben a megyei döntők harmadik napján néhány könnyed győzelem mellett nagyszerű és szoros párharcokat, na meg igazi drámát is lehetett látni.

e-sport Megyék Csatája FIFA 21

MCS: gólzápor és idegenbeli találatok döntöttek a FIFA 21 megyei döntők 2. napján

2020-10-30 04:33:55

Elindultak a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és itt dől el az utolsó párosításokból, hogy kik lesznek azok, akik végül képviselhetik a saját megyéjüket majd a november 6-án induló csoportkörökben. A második napon az Xbox-os mezőny egyik fele is megmutatta magát, ugyanis 10 megye indulója mérhette össze tudását, és bár voltak nagyon egyértelmű eredmények, akadt néhány nagyon szoros párharc is.

e-sport Megyék Csatája FIFA 21

MCS: aranygól és nagy meglepetés – ez történt a FIFA 21 megyei döntők első napján

2020-10-30 01:16:49

Elindultak a megyei döntők küzdelmei a Megyék Csatája tornán, és itt dől el az utolsó párosításokból, hogy kik lesznek azok, akik végül képviselhetik a saját megyéjüket a november 6-án induló csoportkörökben. Az első napon a PlayStation 4-es mezőny, azon belül is 10 megye indulója mérhette össze tudását, és bár voltak nagyon egyértelmű eredmények, akadt néhány nagyon szoros párharc is.

e-sport Megyék Csatája FIFA 21

Megyék Csatája: ez történt ezen a héten a LoL-tornán

2020-10-27 22:01:54

A Megyék Csatájának League of Legends megyei döntői az elmúlt héten is okoztak izgalmas meglepetéseket. 14 csapat már kiharcolta a dicsőséges továbbjutást, megszerezve megyéjük egyedi fantázianevét, további 14 pedig búcsúzott a Megyék Csatája tornától. A hátralévő megyékre és ezáltal a csapatokra is még további kihívások várnak, így ők pár nap pihenő után érkeznek majd a képernyőre, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessenek a 700 ezer forintos összdíjazáshoz. Addig is nézzük meg mi történt ezen a héten.

e-sport Megyék Csatája LoL League of Legends

Megyék Csatája: indulnak a megyei FIFA 21-döntők, itt nézheted élőben a közvetítéseket

2020-10-27 20:03:08

Miután számtalan mérkőzést lejátszottak az elmúlt két selejtezőn, kialakult a megyei döntők mérkőzései, és bár vannak új nevek a mezőnyben, lesz néhány nagyon komoly rangadó is az egyes párosítások esetében. A négy napos közvetítés sorozatban észak és dél, valamint kelet és nyugat feszül egymásnak az utolsó kvalifikációs körben, és eldől mely játékosok képviselhetik majd a Megyék Csatája csoportmérkőzései alatt a saját megyéjüket. Ezekről a meccsekről természetesen lesz magyar közvetítés, az első adás október 27-én, kedden indul és egészen péntekig tart. 

e-sport Megyék Csatája FIFA 21