Találatok a e-sport címkére

Találatok száma: 197

F1: Aki nem áldozza erre az életét, az nem kerül a profik közé – az Év E-sportolója

2021-01-22 17:47:46

Ha volt olyan magyar, aki már két évvel ezelőtt tudta, hogy a Ferrari nehéz napok elé néz a Formula–1-ben, akkor az ő. Az ötödik idényére készülő F1 e-sport-bajnokság, a Pro Series eddigi egyetlen magyar versenyzőjével beszélgettünk a szimulátoros világ és a valódi autóversenyzés hasonlóságairól és különbségeiről. A 2020 e-sportolójának választott Bereznay Dániel az Alfa Romeo és a Mercedes kulisszatitkairól, a „nagy bónuszt érdemlő” német marketingesekről, Kimi Räikkönen kamerán kívüli énjéről, Mick Schumacherről és az önmagával szembeni elvárásokról is szót ejtett.

szimulátorozás e-sport autóversenyzés Sebastian Vettel Mercedes Lewis Hamilton

E-sport: a korábbi sakkvilágbajnok keresett a legjobban az elmúlt évben

2021-01-19 15:11:03

A sakkvilágbajnoki címvédő Magnus Carlsen bizonyult az e-sport – a versenyszerűen űzött számítógépes játékok mellett a sakkot is magában foglaló elektronikus sport – legjobban kereső játékosának 2020-ban. A 30 éves norvég versenyző a világháló pénzdíjas eseményein, mindenekelőtt az általa életre hívott internetes nemzetközi tornákon 510 587 dollárt keresett tavaly – írta az insidethegames.biz.

Magnus Carlsen E-sport

E-sport: büntetővel jutott az MTK a virtuális Magyar Kupa elődöntőjébe

2021-01-09 16:10:39

Az MTK Budapest esport csapata a HPCL Magyar Kupában szétlövésben győzte le ellenfelét. A K&H MNEB HPCL hetedik játéknapján az első találkozó győzelmét követően vereséget szenvedtek vetélytársuktól.

e-sport Xbox Playstation MTK Budapest FIFA 21 FIFA

MCS FIFA 21: történelmet írt az Xbox-döntőt megnyerő fiatal titán

2020-12-25 15:30:45

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny végére, ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét?! Xboxon előzetesen kevesen várták a Bács-Kiskun Betyárokat képviselő Serot a Megyék Csatája döntőjébe, sőt ő maga is leginkább a top 8-at tűzte ki célul, de az elszántsága, tehetsége, és kivételes játéka végül a csúcsra repítette.

e-sport Xbox Megyék Csatája MCS FIFA 21 FIFA

MCS FIFA 21: aranygól döntött a PS4-es fináléban

2020-12-25 15:20:21

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája Országos E-sport Verseny végére, ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét?! PS4-en a Csongrádi Turulokat vezető EndLine03 és a Tolnai Hercegeket képviselő HorvathG_ csapott össze. Már a csoportkör alatt összefutottak, de akkor mind a ketten nyertek egyet-egyet egymás ellen, így 3–3 ponttal gazdagodtak.

e-sport Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21 FIFA

E-sport: a magyar szövetséget felvették a nemzetközi tagjai közé

2020-12-22 17:59:26

Egyre magasabb szinten jegyzik a magyar e-sportot, amit az is jelez, hogy kétévnyi előkészítő munka után a hazai szövetséget (HUNESZ) felvették a nemzetközi tagjai közé (IeSF) – derült ki a HUNESZ közleményéből.

e-sport Vlad Marinescu HUNESZ Biró Balázs György

MCS FIFA 21: Dávid és Góliát csatáját rendezik az Xbox döntőjében

2020-12-19 16:51:59

Egy hosszú út végéhez érkezett a két játékos, ugyanis a selejtezőket követően egy öthetes csoportkörökre bontott küzdelemsorozatban kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket, utána pedig az egyenes kieséses szakaszban még jobban fel kellett pörögniük.

e-sport Xbox Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS FIFA 21: ennél szorosabb aligha lehetne a PS4-es finálé

2020-12-19 11:44:05

Egy hosszú út végéhez érkezett a két játékos, mivel a selejtezőket követően egy öthetes csoportkörökre bontott küzdelemsorozatban kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket, utána pedig az egyenes kieséses szakaszban még jobban fel kellett pörögniük.

e-sport Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21 FIFA

MCS LoL: revansra készülhetnek a Tollas Vitézek a Griffek ellen a döntőben

2020-12-19 11:35:33

A tét hatalmas, ugyanis 700 000 forintos összdíjazásért küzdenek meg a Megyék Csatája legerősebb League of Legends csapatai. Az egyik sarokban a Budapesti Griffek, a másikban a Nógrádi Tollas Vitézek játékosai sorakoztak fel, hogy egy mindent eldöntő Bo5-ös szériában összecsapjanak. A mérkőzéseket december 19-én 12.00-tól követhetitek élőben a Megyék Csatája oldalán, a felvezetőműsor 11.30-tól indul.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS-döntő: minden információ egy helyen, hogy ne maradj le semmiről

2020-12-19 04:26:55

Hamarosan elérkezik a Megyék Csatája League of Legends és FIFA 21 tornáinak utolsó felvonása, a mindent eldöntő finálék napja. A játékosok már alig várják, hogy megmérkőzzenek az értékes nyereményekért, amelyeket természetesen élőben követhettek magyar kommentár mellett. Az alábbiakban mindent megtudhattok a menetrendről, a formátumról és a résztvevőkről.

e-sport Xbox Playstation LoL League of Legends FIFA 21

MCS LoL: hátrányból fordítás és magabiztos 2–0 az elődöntőkben

2020-12-19 04:19:36

Az északi régió két képviselője, valamint a nyugati bajnok és a keleti első mérkőzött meg a Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny League of Legends elődöntőiben. A parázs összecsapások nagyon magas szinten zajlottak, s csak két csapat örülhetett a végén. Ez történt az MCS LoL egyenes kieséses szakaszának legutóbbi körében.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS FIFA: hatalmas izgalmak után megvannak a döntő résztvevői

2020-12-19 03:52:43

Egy nagyon hosszú, öthetes időszak zárult le azzal, hogy véget értek a csoportmérkőzések a Megyék Csatáján, és így kialakult mindkét konzolon a rájátszás mezőnye. Már eddig lehetett látni izgalmas és fordulatos mérkőzéseket, de a habot arra a bizonyos tortára egyértelműen a legjobb nyolcban lejátszott párharcok jelentették. Voltak egyértelmű összecsapások, azonban akadtak nüanszon múló továbbjutások, illetve kiesések. Íme, a PS4 és az Xboxon lejátszott negyed-, valamint elődöntők eredményei.

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS LoL: borult a papírforma az egyik negyeddöntőben

2020-12-13 15:21:02

Óriási várakozás övezte a Megyék Csatája League of Legends versenyének negyeddöntőit, ugyanis összecsaptak a régiók legjobb csapatai. A papírforma többé-kevésbé érvényesült, négyből három összecsapáson az a gárda jutott tovább az elődöntőkbe, amelyik megnyerte a csoportját. Az alábbiakban megtaláljátok a rájátszás első körének összefoglalóját, valamint betekintést nyerhettek az elődöntők erőviszonyaiba.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

Megyék Csatája LoL: milyen esélyekkel indulnak a csapatok a negyeddöntőkben?

2020-12-12 13:54:07

Hosszú heteken keresztül viaskodtak egymással a megyék legerősebb League of Legends csapatai, de minden régióból csak két-két ötös folytathatja a menetelést. December 12-én a negyeddöntőkben, december 13-án az elődöntőkben szoríthattok kedvenc csapataitoknak. Az erőviszonyokat nehéz felmérni, ugyanis az alábbi párosítások először szerepelnek a Megyék Csatájában.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

Megyék Csatája: íme, a FIFA- és a LoL-csoportkörök legszebb pillanatai – videó

2020-12-12 02:18:01

Már nem kell sokat várni, hogy elrajtoljanak a Megyék Csatája League of Legends és FIFA 21 versenyének negyeddöntői. Minden régióból a két-két legjobb jutott be az egyenes kieséses szakaszba, ahol nem lehet hibázni, ugyanis a tét hatalmas. Az 1 millió forintos összdíjazásért még 40 LoL-os és 16 FIFA játékos van versenyben, de vasárnap estére eldől, hogy kik lesznek azok, akik képviselhetik megyéjüket a fináléban. Addig is tekintsetek vissza a csoportkörök legviccesebb, legszebb és legakciódúsabb pillanataira.

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS LoL

MCS LoL: ez a nyolc csapat jutott rájátszásba, íme a sorsolás!

2020-12-12 01:52:31

Rendhagyó módon, de lezárult a Megyék Csatája League of Legends versenyének csoportköre, megvan az a nyolc csapat, amelyek képviselhetik megyéjüket a rájátszásban.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends

MCS FIFA: ketten is az utolsó fordulóban előztek és jutottak tovább

2020-12-12 01:27:07

A Megyék Csatája FIFA 21 csoportköreiben nem fukarkodtak a gólokkal, és igazából mindkét konzolon volt jó néhány elképesztő összecsapás. Az ötödik játéknapot követően minden eldőlt, a korábban már továbbjutó játékosokhoz most csatlakoztak azok, akik az utolsó fordulóban harcolták ki a részvételüket a legjobb nyolc között. LszL22 és Gabinho olyannyira kicentizte a dolgot, hogy ez a hétvége különösen fontos volt számukra, és sikerült maradandót alkotniuk. Az 5. forduló összefoglalója után a negyeddöntő sorsolására is fényt derítünk!

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS FIFA 21: az ötödik játéknap az utolsó továbbjutó helyekről dönt

2020-12-04 15:25:33

Péntek délután és este az xboxos, míg szombat délelőtt a PS4-es mezőny lép pályára. Mivel minden mérkőzés külön számít a pontszerzés tekintetében, ezért egy oda-visszavágós összecsapás nagyon sok mindenről dönthet az aktuális fordulóban. A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny FIFA 21 versenyén pedig minden pont számít, hiszen a régiókra osztott csoportokból csak az első két helyezett jut tovább. A legtöbb régióban eldőlt a továbbjutás kérdése, szinte minden csoportban van már legalább egy olyan játékos, aki ott van a rájátszásban. Viszont maradt még néhány nyitott kérdés, és ha a mostani játéknapon egyesek életük legjobb formáját nyújtják, akkor tovább folytatódik számukra a menetelés, máskülönben át kell adni a helyüket más megyék képviselőinek. Nagyon szoros és jó mérkőzések várhatóak a csoportmérkőzések utolsó fordulójában.

e-sport Xbox Playstation Megyék Csatája MCS FIFA 21

Megyék Csatája: a népszerű youtuber is részt vesz a hétvégi közvetítésben

2020-12-04 01:30:00

Aki csak kicsit is járatosabb a YouTube világában, annak nem kell bemutatni Fábián "luckeY" Miklóst, aki elképesztő népszerűségnek örvend a világ legnagyobb videós platformján. Jelenleg ő a 9. legtöbb feliratkozóval rendelkező magyar youtuber, aki egyetlen pillanatra sem pihen, hanem folyamatosan gyártja a tartalmakat népes rajongótáborának. A Megyék Csatájában eddig a Sztárfutamon találkozhattatok vele, azonban a csoportkörök utolsó fordulóira megragadja a mikrofont és becsatlakozik a legizgalmasabb mérkőzések kommentálásába is.

luckeY e-sport Megyék Csatája MCS FIFA 21

MCS LoL: a nyolcadik forduló után csak még kiélezettebbé vált a versenyfutás

2020-12-04 01:14:23

A Megyék Csatája Országos E-sport Verseny League of Legends csoportkörei még mindig nem értek véget, sem papíron, sem a továbbjutás szempontjából. Bár vannak olyan mérkőzések minden régióban, ahol egyértelműen esélyesebb az egyik csapat, ez a tabellán nem igazán látszódik. A nyolcadik fordulóban az eddigi legnagyobb rangadón egymásnak estek a Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek, azonban nem csak ők kapták meg a rivaldafényt. Rövid összefoglalót olvashattok az alábbiakban a legutóbbi meccsnapról.

e-sport Megyék Csatája MCS LoL League of Legends