Női kézi Eb: plusz szabadnap a besokallás elkerüléséért

Vágólapra másolva!
2014.12.02. 09:58
A magyar válogatottnak a franciák elleni csütörtöki tesztmérkőzés jelenti a főpróbát a női kézilabda Eb-re. Érdekesség, hogy utána viszont már csak egyetlen edzése lesz a nemzeti csapatnak a december 7-i, Oroszország elleni Európa-bajnoki bemutatkozásig.

„Így legalább pénteken még hazamehetnek a lányok egy napra, ami egyáltalán nem baj – mondta a Nemzeti Sportnak Németh András szövetségi kapitány. – Félreértés ne essék, úgy érzem, semmi gond nincs a közösséggel, szépen megy minden a maga útján, és remek csapatot alkot a társaság, de annak érdekében, hogy ne sokalljunk be egymástól, jobb volt adni még egy szabadnapot.”

Aztán úgyis rengeteg időt töltenek majd együtt a játékosok – jó esetben pontosan két hetet a december 21-i, vasárnapi helyosztókig.Németh András szövetségi kapitány. – Félreértés ne essék, úgy érzem, semmi gond nincs a közösséggel, szépen megy minden a maga útján, és remek csapatot alkot a társaság, de annak érdekében, hogy ne sokalljunk be egymástól, jobb volt adni még egy szabadnapot.”

Aztán úgyis rengeteg időt töltenek majd együtt a játékosok – jó esetben pontosan két hetet a december 21-i, vasárnapi helyosztókig.

Jegyek anői kézilabda Európa-bajnokságra awww.jegyed.hu-nkaphatók!

• TÖLTSÉK LE A TORNA SZURKOLÓI SZOFTVERÉT!
SZURKOL, UTAZIK, LÁJKOL? – A KÉZI EB KISOKOSA!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik