NFL: hosszabbított a címvédő Ravens kiváló támadófalembere

NSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HUNSO/BOWL.HU NSO/BOWL.HU
Vágólapra másolva!
2013.05.04. 21:15
null
Michael Vick sebessége 32 évesen sem kopott meg, legyőzte LeSean McCoyt 40 yardon (Fotó: gamedayr.com)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előző kiírását megnyerő Baltimore Ravens két évvel meghosszabbította támadófalembere, Bryant McKinnie szerződését.

 

 

A 33 éves tackle az előző alapszakasz utolsó fordulójában verekedte csak be magát a Hollók kezdőcsapatába, de miután rábízták Joe Flacco vakoldalát, Michael Oher pedig visszamozoghatott a jobb oldalra, az együttes minden mérkőzését megnyerte, az irányító pedig a rájátszásban 11 touchdownpasszt adott, 0 interception mellett. McKinnie a két év alatt akár 7 millió dollárt is kereshet a Hollóknál.

A csapattal kapcsolatos további hír még, hogy a kiváló védelmi koordinátor, Steve Spagnuolo csatlakozott a Ravens stábjához.

A Jacksonville Jaguars tavalyi 1. körös választott játékosa, Justin Blackmon négymérkőzéses eltiltást kapott, miután megszegte a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos előírásait – ezzel nem mellesleg törlődött szerződéséből a közel 11 millió dolláros garantált tartalom...

A New England Patriots felbontotta korábbi Pro Bowl-szereplő támadófalembere, Brian Waters szerződését – bár ez annak fényében nem meglepő, hogy a játékos az egész előző szezonban nem állt a csapat szolgálatába...

A Kansas City Chiefs elcserélte cornerbackjét, Javier Arenast az Arizona Cardinalshoz, cserébe pedig a fullback Anthony Sherman érkezett.

Visszavonult a liga történetének egyik legpontosabb rúgója, a 31 éves Nate Kaeding pályafutása során az alapszakaszban 210 mezőnygólkísérletből 181-et értékesített, ezzel 86.2 százalékos mutatóval büszkélkedhet (a rekordot Mike Vanderjagt tartja, 86.5 százalékkal).

Egy kis színes: a Philadelphia Eagles előszeretettel futkározó irányítója, Michael Vick 40 yardon összemérte sebességét az együttes villámléptű futójával, LeSean McCoyjal, és egyes források szerint nem kevesebb, mint 5 yarddal le is győzte őt. Bár Vick anno a draft előtti felmérőjén 4.33-as elképesztő időt repesztett, míg McCoy „csak" 4.42-t, azért nem kis teljesítmény egy 32 éves irányítótól...

A 2013-as játékosbörze összes húzását ide kattintva érheti el!

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik