NFL: a sackmester is bűnhődik; Marshall hosszabbított

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.20. 18:39
null
Brandon Marshall 30 millió dollárért írt alá Chicagóban (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) négy mérkőzésre eltiltotta az Indianapolis Colts irányítósiettetőjét, Robert Mathist.

 

 

Az előző idényben 19.5 sackkel a kategória legjobb teljesítményét nyújtó védő a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos előírásainak megszegése miatt bűnhődik. Érdekesség, hogy nem sokkal korábban a legtöbb elkapott yardot felmutató Josh Gordonról reppent fel a hír, hogy egészéves eltiltás elé néz.

A Chicago Bears folytatta aktív holt szezonbeli ténykedését, Jay Cutler irányító, valamint Tim Jennings és Charles Tillman cornerbackek mellett újabb fontos láncszemével hosszabbított, az előző szezonban 100 elkapásból 1295 yardot és 12 TD-t szerző Brandon Marshall három évre, 30 millió dollárért írt alá. Az előző hét szezonban egyaránt az 1000-es határ fölé jutó elkapó egy millió dollárt gyorsan fel is ajánlott jótékonysági célra.

Greg Little nem sokáig maradt csapat nélkül, a Cleveland Brownsnál nem marasztalt elkapóra az Oakland Raiders csapott le. Egy szintén korábban magasan kiválasztott, de az ígéreteket be nem váltó játékos, a Cardinalstól elbocsátott Ryan Williams is új együttesre lelt, a Dallas Cowboys futószekciójába próbálhat beépülni.

Az elképesztően atletikus, de nem kevésbé balhés egyetemi sztár tight end Colt Lyerlára a 2014-es játékosbörzén ugyan egyik csapat sem kívánt draftcetlit áldozni, de szabadügynökként szerződést kapott, méghozzá a Green Bay Packersnél.

A „sajtfejűek" csoportriválisa, a Minnesota Vikings pedig bejelentette, hogy első körös választott irányítója, Teddy Bridgewater aláírta újoncszerződését.

Edzőváltások, hosszabbítások, átigazolások, sérülések – minden, ami a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye előtti uborkaszezon során történik, egy helyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik