NFL: „Semmi különös, leszámítva, hogy a benzinkúton maszturbált”

Vágólapra másolva!
2016.12.17. 10:19
Jamal Anderson az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) egyik legjobb futója lehetett volna, ám 2001-ben olyan térdsérülést szenvedett, amely azonnal véget vetett a karrierjének. A korábbi játékos ezt láthatóan a mai napig nem tudta feldolgozni…

Andersont 1994-ben draftolta az Atlata Falcons, amelynél évről évre folyamatosan fejlődött, míg végül 1998-ban a Pro Bowlra is beválasztották, ám 2001-ben a térde véget vetett karrierjének.

A futót ezt követően többször kapták ittas vezetésen, sőt, drogokat is találtak nála, nem is egyszer. Bár Anderson már 44 esztendős, továbbra sem tudta rendbe tenni az életét. Most épp egy atlantai benzinkúton kapták el, letolt nadrággal…

„Nem történt semmi különös, leszámítva, hogy Anderson a benzinkúton maszturbált” – jellemezte az esetet Shane Edmisten, helyi rendőrkapitány.

A korábbi NFL-játékos a beszámolók szerint azt sem tudta, hol van, mikor megérkezett a benzinkútra, majd a sorok közt bóklászva egyszer csak letolta a nadrágját.

A kiérkező rendőrök – akik már meg sem lepődtek a híváson – leintettek Andersonnak egy taxit, majd hazaküldték. Az ügynek mindössze annyi következménye lett, hogy a futót élete végéig kitiltották a QuikTrip töltőállomásokról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik