K. T. I. 2021.04.06 11:33 Frissítve: 2021.04.06 11:50

Dortmund: Haaland exbarcás csapattársa cáfolja a Barcelona-sztorit

A Borussia Dortmund védője, Mateu Morey szerint légből kapottak azok a pletykák, melyek szerint Erling Haaland az FC Barcelonához készülne. A katalán együttesnél nevelkedett bekk minderről az El Mundo Deportivónak adott interjúban beszélt, kijelentését arra alapozva, hogy baráti viszonyt ápol a norvég támadóval, és el sem tudja képzelni, hogy Haaland ne kérdezett volna tőle semmit a Barcáról, ha valóban oda készülne igazolni. 

Morey és Haaland együtt ünnepelnek (Fotó: AFP)

 

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, spanyol sajtóhírek szerint Erling Haaland ügynöke, Mino Raiola a múlt héten Spanyolországban tárgyalt, ahol az FC Barcelona és a Real Madrid képviselőivel is találkozott, hogy a norvég csatár esetleges átigazolásáról egyeztessen.

A RAC1 katalán rádióadó a tárgyalás után arról beszélt a korábban szintén futballozó édesapa, Alf-Inge Haaland, valamint Raiola is 20 millió eurót remél a transzferért az FC Barcelonától, a 20 esztendős norvég fizetéseként 30 millió eurót jelöltek meg. A német klub körülbelül 150 millió eurós átigazolási díjban gondolkodik, így a Barca által kifizetendő összeg mindennel együtt körülbelül 200 millió euróra rúghatna. Jó kérdés, hogyan tudja ezt kigazdálkodni a jelentős anyagi nehézségekkel küzdő klub…  

A volt barcelonai játékos, Mateu Morey szerint egyelőre nincs napirenden Haaland Barcelonához igazolása. „Nem kérdezett semmit arról, milyen az élet a Camp Nouban. Barátok vagyunk, gyakran beszélgetünk az élet különféle dolgairól. Gyakori téma a Bundesliga vagy a Bajnokok Ligája, de semmi olyanról nem beszéltünk, ami a Barcát vagy a Real Madridot átigazolás szintjén érintené. Azt remélem, ha távozik is, az jó sokára lesz, és még hosszú ideig velünk marad" – idézte az El Mundo Deportivo Moreyt.

Raiola már vasárnap este „fake news”-nak titulálta az FC Barcelonával kapcsolatos sajtóhíreket, Twitter-oldalán azt írta, „az álhírek gyorsan és messzire terjednek". 

2021.04.10 14:38:17

Német labdarúgás R. Gy.

Willi Orbán gólpasszt adott, három góllal nyert a vendégcsapat, amely két pontot hozott a Bayernen.

2021.04.10 14:38:14

Német labdarúgás R. P.

Sommert a 13. percben kiállították, de így sem nyertek a berliniek. A döntetlennel visszaelőzték a Bielefeldet.

2021.04.09 12:26:45

Német labdarúgás L. PAP ISTVÁN

„Időnként kevesebbet gondolkozom a kelleténél, és szabad utat engedek az érzelmeimnek.”

2021.04.06 21:48:08

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A lehető legrosszabb hírt kapták a Bayern München szurkolói március végén. (x)

2021.04.04 12:24:08

Német labdarúgás R. Gy.

Az Union valamivel közelebb állt a győzelemhez a városi rangadón, de Dárdai csapata egy pontot megszerzett.