Bundesliga: videón, ahogy Dárdai elküldi válogatott játékosát

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.24. 12:27
null
Dárdai Pál elküldte az edzésről Ivan Sunjicot (Fotó: Bild/YouTube)
Mint arról beszámoltunk, a Hertha BSC hazai pályán 4–2-re kikapott a Werder Brementől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójában. Megírtuk, hogy a mérkőzés másnapján, a Dárdai Pál által irányított fővárosiak vasárnap délelőtti edzésén a magyar szakember elküldte az edzésről egyszeres horvát válogatott játékosát, Ivan Sunjicot.

A német Bild.de most egy videót tett közzé a YouTube-csatornáján, melyen az látható, ahogy Dárdai leszidta Sunjicot, aki erre elhagyta az edzőpályát. „Látod? Látod? Mégis mit gondolsz? Menj innen! Viszlát!” – hangzik el Dárdaitól, mire Sunjic távozik a társai körül, mire visszatekint, de erre megint a vezetőedző szólalt meg: „B.szd meg! Viszlát!”

A Hertha indoklása szerint Sunjicot fegyelmezetlenség miatt küldték el az edzésről, de a Bild úgy értesült, hogy Dárdai azért lett mérges, mert kinevezése után hangsúlyozta, a csapat csak úgy tudja elérni a Bundesligában maradást, ha mindenki maximálisan koncentrál, az egyszeres horvát válogatott futballista viszont a bemelegítés elején nem figyelt eléggé, ezért küldte el őt a vezetőedző.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik