Nemzetisport.hu 2013.02.15 17:56 Frissítve: 2015.02.13 02:35

Bundesliga: Bajner bekerült a Borussia meccskeretébe

Bajner Bálint, a Borussia Dortmund második csapatának magyar támadója bekerült az első keretbe az Eintracht Frankfurt elleni hazai bajnokira. Ezt a játékos a Facebook-oldalán jelentette be.

Bajner bekerült az Eintracht Frankfurt elleni meccskeretbe (Fotó: Imago – archív)

 

„És ott vagyok a keretben!!!" – írta Bajner a népszerű közösségi oldalon, így biztosra vehető, hogy a magyar futballista ott lesz az Eintracht Frankfurt ellen készülő Dortmund mérkőzéskeretében.

Korábban német sajtóhírek már arról írtak, hogy Bajner lehetőséghez juthat, most ezt az információt a játékos is megerősítette.

Dortmundban mindig a péntek délutáni edzést követően jeleni be Jürgen Klopp, hogy kire számít a hétvégi mérkőzésen. Ez történt most is, Bajner tehát készülhet a mérkőzésre.

A Borussia Dortmund csatárgondokkal küzd, ugyanis Robert Lewandowskit kiállították a múlt hétvégi, Hamburg elleni hazai bajnokin (1–4), így gyakorlatilag a 24 éves Julian Schieber maradt az egyetlen center a keretben, igaz, Marco Reus is tud támadót játszani. Emiatt juthat most bizonyítási lehetőséghez a magyar támadó.

A BVB szombaton 18.30-as kezdettel fogadja az Eintracht Frankfurtot a Bundesligában.

2022.08.13 23:40:58

Német labdarúgás BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A tradíció ugyanis a földkerekség összes pénzéért is megvásárolhatatlan. Mert az maga az idő, a generációk által és alatt felhalmozott tudás, tapasztalat, mentális és morális erő. A szinte minden téren hanyatló Európa e nyilvánvaló tényt hagyta figyelmen kívül, amikor az önfelszámolás, az önfeladás útjára lépett. A futball még kivétel, a sporton belül is.

2022.08.13 23:40:58

Német labdarúgás KISS ANTAL

ALAPVONAL. Anno a keleti blokk egyik nevesincs együttese, az Union Berlin útját Európába lehet meseszerűnek nevezni, de tudjuk, hogy azok a mesék a legszebbek, amelyek igazak. (...) Jómagam talán Schäfer Andrást irigylem a legjobban a külföldön kenyeret kereső labdarúgóink közül, mert ő a két lábbal földön járók igazi közösségének focimennyországában szerepelhet.

2022.08.13 14:30:54

Német labdarúgás R. P.

Kétszer szerzett vezetést a lipcsei csapat, de a vendégek szerencsés góllal pontot mentettek.

2022.08.10 22:13:05

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Egyre kevesebben merik vállalni adott esetben sarkos – de saját! – véleményüket, inkább belevágnak a biztonsági játékba, az »idegenben jó az iksz« hülyeségébe, és csak olyasmit hajlandók mondani, amiből nem lehet bajuk.

2022.08.08 18:21:45

Német labdarúgás H. Á.

Fordulóról fordulóra a német bajnokság teljes programja, eredmények, állás.