Bayern: Lewandowski egyértelművé tette edzésen, nem érdekli a klub

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.14. 12:03
null
Lewandowski enyhén szólva sem nyújtott száz százalékot a keddi edzésen
Mint ismert, Robert Lewandowski kedden visszatért a Bayern München edzőközpontjába, ahol orvosi vizsgálaton és edzésen is részt vett. A német Bild részletesen beszámolt a lengyel viselkedéséről.


A csatár ismét egyértelművé tette a testbeszédével és a hozzáállásával a csapat számára, hogy nem kívánja a Bayernben folytatni. Az edzésre és az egyik megbeszélésre is késve érkezett, összesen 22 percet mozgott.


Lewandowski Julian Nagelsmann-nal egyáltalán nem, csapattársaival pedig alig váltott szót – csak Leon Goretzka és Jamal Musiala társaságát kereste.

A vezetőedzői utasítások láthatóan nem érdekelték, rendszeresen máshová nézett, s az edzés végén hiába volt a vesztes csapat tagja, egyedül ő nem csinált fekvőtámaszokat.


A 33 éves támadó már június elején kijelentette, mindenképpentávozni akar a Bayerntől. Legszívesebben az FC Barcelonához igazolna, amely többször is ajánlatot tett az egyelőre igencsak makacs módon viselkedő Bayern Münchennek – Lewandowski ügynöke szerint 50 millió euróért már elengednék a bajorok a legjobb játékosukat.

A lengyel világklasszis müncheni szerződéséből még egy év van hátra, a 132-szeres válogatott futballista a Bayernben 374 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 344 gólt szerzett és 72 gólpasszt adott. Számos egyéni elismerése mellett – többek között 2020-ban az év játékosának választották – nyolcszor nyert Bundesligát a bajorokkal (és további kettőt a Dortmunddal), egyszer pedig a Bajnokok Ligájában diadalmaskodott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik