Bundesliga: Christoph Daumnál rákot diagnosztizáltak

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.21. 18:51
null
Christoph Daum 2022 márciusában (Fotó: AFP)
Instagram-oldalán jelentette be a legendás német edző, hogy egy rutinvizsgálat során rákot diagnosztizáltak nála. Christoph Daum korábban a VfB Stuttgartot, a Bayer Leverkusent és az 1. FC Kölnt is irányította.

„Az elmúlt hónapokban vissza kellett vonulnom a nyilvánosság elől, mert egy rutinvizsgálat során rákot diagnosztizáltak nálam” – kezdi az Instagram-bejegyzést Christoph Daum.

A német szakember edzői pályafutását az 1. FC Kölnben kezdte, de megfordult a Bayer Leverkusennél, a VfB Stuttgarttal pedig az 1991–1992-es idényben megnyerte a Bundesligát. Edzősködött Törökországban is, ünnepelhetett egy bajnoki címet a Besiktassal, kettőt a Fenerbahcéval és bő egy évig a román válogatott szövetségi kapitánya is volt.

„Harcos vagyok, és optimistán, minden erőmmel küzdök ezzel a kihívással. Kérem, hogy tartsák tiszteletben, hogy most szükségem van a magánéletre, hogy minél hamarabb felépüljek. Örülök a pozitív üzeneteknek, és köszönöm a támogatásukat” – írta Daum, aki emellett felhívta a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik