Bundesliga: Lőw Zsolt lehet a Schalke vezetőedzője – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.02. 11:53
null
Lőw Zsolt lehet a Bundesliga-újonc vezetőedzője? (fotó: AFP)
A német labdarúgó Bundesligába egy idény után visszatérő Schalke kispadjára Lőw Zsolt, az angol Chelsea jelenlegi másodedzője ülhet le – írja egy helyi hírportál, a ruhr24.de.

 

Az élvonalba bajnokként rögtön visszajutó gelsenkircheniek továbbra is keresik a csapatot március óta ideiglenesen irányító Mike Büskens utódját, és sajtóhírek szerint az esélyes jelöltek között van Lőw Zsolt, a Chelsea másodedzője is.

A ruhr24.de portál azt írja, a Schalke 04 vezetőedzői posztjára a korábban az angol Norwich Cityt és az orosz FK Krasznodart is irányító Daniel Farke, illetve az SC Freiburg második csapatának edzője, Thomas Stramm is jelölt, de a közösségi médiában arról számoltak be a „királykékek” szurkolói, Lőw már úton van Gelsenkirchenbe, hogy egyeztessen a klubvezetéssel.

A 43 esztendős, 25-szörös korábbi magyar válogatott Lőw játékosként az Újpest, a német Cottbus, Rostock, Hoffenheim és Mainz színeiben is játszott, másodedzőként pedig eddig az osztrák Red Bull Salzburgnál, az RB Leipzignál, a francia Paris Saint-Germainnél dolgozott, míg jelenleg Thomas Tuchel segítője az angol Chelsea-nél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik