Német Kupa: a bíró a hibáért, Guardiola Vidal műeséséért kért elnézést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 10:41
null
Vidal műesését a nyilatkozatok szerint csak a játékvezető ette meg (Fotó: Reuters)
Tobias Stieler, a keddi Bayern München–Werder Bremen Német Kupa-elődöntő (2–0) játékvezetője nyilvánosan elnézést kért, miután „megette” Arturo Vidal műesését és büntetőt ítélt, amelyből Thomas Müller beállította a végeredményt.

„Nagyon gyorsan történtek az események. Úgy véltem, látok kontaktot a játékosok között, ám visszanézve az esetet, nem volt. Hibáztam, rossz döntést hoztam, sajnálom. Beárnyékolta a mérkőzést a hiba, ám nem ez döntötte el a találkozót” – nyilatkozta Stieler az elődöntő után.

„Ahogy én láttam, műesés volt, nem járt tizenegyes. Nagyon nehéz dolgunk volt, sok hibát követtünk el a mérkőzésen, és ezzel nem lehetünk elégedettek” – kommentált a duplázó Thomas Müller, és a Bayern vezetőedzője, Pep Guardiola sem vélekedett másként.

„A tizenegyes egyértelműen nem volt tizenegyes. Sajnálom, ami történt. Nem tetszik, hogy így szereztük meg a második gólt. Köszönöm a játékosaimnak ugyanakkor, hogy megadták a lehetőséget még egy további hét közös munkára. Természetesen nagyon örülök, hogy bejutottunk a berlini döntőbe, átéltem már ezt az élményt, és azt, hogy mennyit jelent a finálé” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

Viktor Szkripnik, a Werder Bremen edzője inkább nem is mondott semmit a játékvezetőről.

„A bírói döntésekről inkább nem mondok semmit, mert semmi értelme és hozadéka. Büszke vagyok a csapatom helytállására, ilyen teljesítménnyel nem kell félnünk az utolsó négy bajnokinktól.”


Arturo Vidal dive and goal Muller Bayern Munich... by FootballdailyHD12

NÉMET KUPA
ELŐDÖNTŐ
Bayern München–Werder Bremen 2–0
(1–0)
München, Allianz Aréna. Vezette: T. Stieler
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, Javi Martínez, Alaba, Bernat (Benatia, 58.) – Xabi Alonso – Coman (Vidal, 67.), Th. Müller, Götze (Thiago, 61.), Ribéry – Lewandowski. Vezetőedző: Pep Guardiola
WERDER BREMEN: Wiedwald – Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, Sternberg – Fritz (Kleinheisler, 83.), Grillitsch – Yatabaré (Öztunali, 74.), Junuzovic, Bartels – Pizarro (Ujah, 74.). Vezetőedző: Viktor Szkripnik
Gólszerző: Th. Müller (30., 71. – a másodikat 11-esből)

SZERDÁN JÁTSSZÁK
20.30: Hertha BSC–Borussia Dortmund – élőben az NSO-n! (Tv:Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik