Hertha: Dárdai nem szól bele a „zseni” visszatérésébe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 08:27
null
Dárdai partnerként kezeli minden játékosát (Fotó: AFP)
A Kicker riportja szerint Dárdai Pál rendhagyó edzésmetódusokat alkalmazva igyekszik tűzben tartani a Hertha BSC labdarúgóit. A berlini csapat irányítását a múlt héten megkapó és az első, Mainz elleni bajnokiján győzelemmel debütáló magyar kapitány az írás szerint abszolút profiként kezeli játékosait, ez mutatkozik meg abból is, ahogy az Afrika-kupáról győztesen visszatérő Salomon Kalouhoz viszonyul.

 

Dárdai hangosan vezényelte végig a hét első edzését, és elégedetten nyilatkozott a német lapnak a tréninget záró egymás közötti játékról, amely során a futballisták maguk alakították ki a két csapatot.

„Nagyon szervezett volt a játék, jól teljesített a csapat” – mondta a magyar edző, akinek a héten nő a merítési lehetősége, ugyanis szerdán vagy csütörtökön csatlakozik az együtteshez Salomon Kalou, miután az elmúlt hetekben az Afrika-kupán szerepelt, sőt, aranyat nyert Elefántcsontparttal.

„Zseniális játékos, aki most nagy trófeát nyert – mondta a 29 éves korábbi Chelsea-támadóról Dárdai, ám nem sürgeti a visszatérését. – Ezt neki kell tudnia, ő ismeri a testét a legjobban.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik