Schalke: Szalaiék edzője télen megerősítené a keretet

Vágólapra másolva!
2013.12.20. 08:33
Bár az utóbbi hetekben a német élvonalbeli Schalke kapcsán rendszeresen egy esetleges edzőváltásról cikkeznek, a Szalai Ádámot is foglalkoztató csapat vezetőedzője, Jens Keller nem aggódik az állása miatt, s a téli átigazolási időszakban megerősítené keretét.

„Azt gondolom, normális a mostani helyzetünk. Egy éve dolgozunk együtt, meg kell vizsgálni, mi volt jó, mi volt rossz, miben kell még fejlődni. Személy szerint úgy érzem, a munkám sokat segített, de még mindig van mit javítani. Nyugodt vagyok a jövőt illetően. Mindenképpen szeretnénk megerősíteni a keretet, pláne, hogy öt sérülttel vágunk neki a szezon második felének. Ha van lehetőség, hasznos lenne szerződtetni egy-két játékost, de ugyanakkor figyelnünk kell az anyagiakra és arra is, hogy a harcképtelen játékosaink mikorra épülnek fel” – nyilatkozta Jens Keller, a Schalke vezetőedzője.

A gelsenkircheni együttes tizenhat fordulót követően a hatodik helyen áll a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában pedig majd a Real Madriddal játszik a legjobb tizenhat között. Jens Keller, a Schalke vezetőedzője.

A gelsenkircheni együttes tizenhat fordulót követően a hatodik helyen áll a Bundesligában, a Bajnokok Ligájában pedig majd a Real Madriddal játszik a legjobb tizenhat között.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik