Játékossors: megnyílt a volt ZTE-csatár útja a Celtichez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 16:21
A Hamburger SV labdarúgócsapatánál létszámfölöttivé váló Artjoms Rudnevs a Celticnél folytathatja pályafutását. A lett csatárt már tavaly nyáron is szerette volna megszerezni a skót bajnok, amely most a hírek szerint újabb offenzívát indít a 25 éves támadó megszerzéséért.

Mint arról beszámoltunk, a ZTE FC-ben is szereplő Rudnevsre nem számítanak a Hamburgnál, így megfelelő ajánlat esetén a német klub megválik tőle. Ez az ajánlat hamarosan befuthat, hiszen a hírek szerint a Celtic szívesen tudná a soraiban a válogatott támadót.Mint arról beszámoltunk, a ZTE FC-ben is szereplő Rudnevsre nem számítanak a Hamburgnál, így megfelelő ajánlat esetén a német klub megválik tőle. Ez az ajánlat hamarosan befuthat, hiszen a hírek szerint a Celtic szívesen tudná a soraiban a válogatott támadót.

A Celtic a Sky Sports információi szerint elfogadta a QPR Gary Hooperre tett ajánlatát (5 millió font), így megnyílhat az út Rudnevs előtt Glasgow-ba. A Hamburg támadójának – akinek szerződése 2016 nyaráig érvényes a német klubnál – piaci értéke valamivel több mint ötmillió font.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik